in ,

PAVIĆEVIĆ PRED PARTIZAN: ‘Nisu ništa lošiji od prošle sezone!’

FOTO: Mornar/Media PRO

Košarkaši Mornara iz Bara 5. decembra biće domaćini Partizanu!

Tim iz Bara izgleda još moćnije nego prethodnih sezona, a u duel sa Partizanom ulaze nešto slabije pripremljeni zbog reprezentativnog prozora. Međutim, pravo da se žale nemaju, jer je i Partizan imao svoje reprezentativce na zadatku.

https://twitter.com/MornarBar/status/1332037013848125442

Težak raspored čeka Barane, jer im svega nekoliko dana posle Partizana dolazi ekipa francuskog Metropolitena, a evo šta kaže trener Pavićević:

‘Petoricu igrača nismo imali u sastavu zbog utakmica reprezentacija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a neki koji su bili u Baru su u datoj situaciji dobili zasluženi i preko potrebni odmor. Reprezentativci su sada tu sa nama, a čekamo da nam se priključi i Marko Jeremić, kako bi konačno kompletni mogli da radimo na pripremi derbija. Šteta što nismo mogli da iskoristimo ovaj period na bolji način, ali..Tako je, kako je.’

Da bi potom nastavio razgovor o Partizanu:

‘Partizan zaslužuje maksimalan respekt. Tvrdim sastav Partizana nije lošiji u odnosu na prošlu sezonu. Doveli su Dangubića i Miku, a plejmejker Kori Volden je zamenjen Kodijem Miler Mekintajerom. Nije moje da ulazim zbog čega su imali uvodni deo sezone takav kakav jeste, ali definitivno su vrlo ozbiljan rival i znamo da nas čeka izuzetno težak meč u subotu. U ovom trenutku jedino mogu da obećam borbu do poslednjih atoma snage, sa ciljem da stignemo do dragocenog trijumfa’ – zaključio je Mihailo Pavićević.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SADA JE ZVANIČNO, TRINKIJERI DOVODI LJUBIMCA GROBARA: Sjajni centar Beograd menja Minhenom!

‘ERDOGANOVI MOMCI’ OD OČAJA DO SJAJA I NAZAD: Prava ludnica odigrala se u Istanbulu.