0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Odlučujući mečevi u Ligi šampiona, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 01.12.20 u 09:45

U utorak nas očekuju utakmice 5. kola grupne faze u Ligi šampiona, a mi smo vam sa našim betting parnerom Soccer kladionicom spremili tiket dana!

18.55 Lokomotiva M. – Salcburg

Bilo je 2:2 kada su igrali u Austriji i sada je situacija takva da pobeda domaćinu garantuje LE. Međutim, Nikolićev tim sa tri nova boda i eventualnim kiksom Atletika od Bajerna, izbija na drugo mesto pre kraja grupne faze. Imaće Rusi težak posao u Minhenu, ali o toj utakmici treba razmišljati kad ona dođe na red. Bod koji su osvojili u Madridu im je otvorio novu mogućnost i sada moraju odigrati najbolje što mogu. Barinov, Lisov i Smolov su upitni.

Predlog: 1X&2+ (3.00)

18.55 Šahtjor – Real Madrid

Šahtjor je takmičenje počeo pobedom u Madridu (3:2) i remijem saInterom (0:0), a onda su na red došli mečevi sa Borusijom, koja ih je potpuno uništila. Oslabljeni Real se obrukao u subotu protiv Alavesa. Očigledno da dosta stvari ne funkcioniše u Zidanovom timu, ali smatramo da sada mogu naći način da se revanširaju. Veliki broj izostanaka muči Severina: Dentinjo, Ismaili, Konopljanka, Kovalenko, Taison. Realu bi mogli faliti Azar, Benzema, Jović, Karvahal, Ramos i Valverde.

Predlog: 2&2+ (1.50)

21.00 Atalanta – Mitjiland

Pobeda u Liverpulu je vratila Atalantu u trku. Ukoliko Ajaks ne savlada Liverpul, onda će sigurno meč u Amsterdamu (Ajaks – Atalanta) odlučivati ko će uz Liverpul ići dalje. Mislimo da je i ovo je bitno. Ukoliko Atalanta savlada protivnika, koga je već pobedila (4:0), a Ajaks ne osvoji više od boda na Enfildu, onda Gasperini može da ide i na remi u Holandiji. Upitni su: Malinovski, Kaldara i Pašalić. Gostu je suspendovan Svitčenko.

Predlog: 1&3+ (1.45)

21.00 Atletiko Madrid – Bajern

Atletiko je sebi zakomplikovao život remijem sa Lokomotivom i sada se moraju vaditi protiv mnogo težeg protivnika. Situacija je sledeća: Atletiko ima pet bodova i gostovanje Salcburgu, Lokomotiva dva boda manje i gostovanje Bajernu. Pobeda nad Bavarcima Simeonovu ekipu uvodi u predvorje naredne faze, ali je očigledno da i sa remijem mogu nakriviti kapu pošto su zbog boljeg međusobnog učinka u boljem položaju u slučaju istog broja bodova.

Predlog: GG&II1+ (1.75)

21.00 Borusija M. – Inter

Igračima Borusije leži ekipa Šahtjora, a ne treba zaboraviti da su na Đuzepe Meaci ispustili pobedu u finišu (2:2), te da je još dramatičnije bilo sa Realom ovde (2:2). Falilo je sportske sreće da već razmišljaju o protivniku u sledećem krugu, što će uveliko raditi ukoliko sada osvoje bar bod. Inter zadržava nadu samo u slučaju pobede, s obzirom da ima učinak 0-2-2, ali je malo stvari u Konteovim rukama. Verujemo da se Rose neće odreći napadačkog stila igre.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.88)

21.00 Liverpul – Ajaks

Liverpul pobedom rešava pitanje prolaska, a bod bi trebalo da je dovoljan, s obzirom da u poslednjem kolu gostuju Midtjilendu. Ajaks je izjednačen sa Atalantom, što se može promeniti posle ovog kola, pa onda Tadićevoj ekipi vredi samo pobeda nad Atalantom u Amsterdamu. Ima još kalkulacija, gde bi se na kraju gledao međusobni učinak. Klop je bez Van Dajka, Alkantare i Hendersona. Napad mu je kompletan.

Predlog: I1-2 (1.73)

21.00 Porto – Mančester siti

Siti je prošao dalje, nezavisno od rezultata na poslednje dve utakmice. Portu je dovoljan bod kako bi put Atine pošli bezbrižno, a ne treba im ni toliko ukoliko Olimpijakos ne pobedi u Francuskoj. Na prvoj utakmici je bilo 3:1 za Engleze, posle toga je Konseisaov tim nanizao tri pobede. Grujić je dobio crveni karton na Velodromu, tako da neće igrati na ovoj utakmici. Domaćinu bi mogli nedostajati Mbaje i Pepe. Gosti su skoro kompletni, ali je pitanje ko će dobiti šansu.

Predlog: 1X&3+ (4.90)

UKUPNA KVOTA 105.18 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter