0
Evroliga

BRAĆA PARKER OSRAMOTILA PANATU, PANTER ‘GLAVNI MANEKEN’: Dve ubedljive pobede u Evroligi!

Objavljeno: 01.12.20 u 22:43

Danas su na programu bila dva meča Evrolige! 

Košarkaši Asvela iz Liona rutinski i više nego ubedljivo savladali su grčki Panatinajkos.

ASVEL 97:73 Panatinajkos

Najbolji igrač ovog susreta bio je Dejvid Lajti upisavši 19 poena i tri skoka, bivši košarkaš Budućnosti, Noris Kol upisao je 16 poena uz pet asistencija, a isti broj poena imao je i Vilijam Hauard. U redovima Panatinajkosa jedini se istakao nekadašnji NBA košarkaš, centar Papajanis sa 14 poena, a korektno je odigrao i Mitoglu sa 12 poena. Nakon ovog kola Asvel je 15., dok je Panata 16. na tabeli Evrolige.

‘Manekeni’ iz Milana u laganom ritmu odneli su pobedu na domaćem parketu, a ‘žrtva’ su bili gosti iz Berlina.

Olimpija Milano 75:55 Alba Berlin

Glavni protagonista ove pobede Olimpije bio je nekadašnji bek Crvene zvezde, Kevin Panter koji je upisao 14 poena. Svega dva poena manje imali su LeDej i Ćaćo, dok se Dilejni zaustavio na devet poena. Sa druge strane u ekipi Alba niko nije preterano vredan pomena, osim možda Maoda Loa i Pejtona Sive koji su ubacili po 11 poena. Olimpija ovom pobedom ‘hvata’ plej-of i penje se na 8. mesto, dok Alba pada na predzadnje, odnosno 15. poziciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter