0
Fudbal

SOCCER TIKET DANA: Ovog ponedeljka na ‘repertoaru’ ima mnogo zanimljivih mečeva, a mi smo vam spremili dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 30.11.20 u 09:46

Veoma zanimljiva ponuda ovog ponedeljka, a mi smo vam sa našim betting partnerom Soccer kladionicom spremili tiket dana.

Ponedeljak 16.00 Proleter – Javor

Sjajan je Proleter u odbrani (primio je tri gola na pet poslednjih utakmica, ukupno 10), tako da će to za Javor biti najveći, videćemo da li i rešiv problem. Žigićev tim retko postiže dva gola, ali jednim često osvaja bodove. Posle poraza od Mačve i Spartaka, Ivanjičani moraju da sabiju redove, pojačaju odbranu i stabilizuju se jer sledi baš teško gostovanje.

Predlog: I0-1&II0-2 (1.57)

16.00 Radnički – Vojvodina

Nišlije imaju krizu igre, rezultata i vođenja jer su pojedini treneri u kanžama koronavirusa. Tri poraza 0:1 i te kako bole, a brine podatak da Vošu vodi Lalatović, bivši trener Nišlija, koji je baš na Čairu osvojio i Kup Srbije protiv Partizana. „Lale” su prokockale pobedu protiv Metalca, Zvezdi ni gol nisu dale i sada vrebaju priliku da iznenade Nišlije, koje su pogubile određene niti.

Predlog: X2&2-3 (2.55)

KP 18.30 Lester – Fulam

Lester nije ličio na sebe na Enfildu (0:3). Autogol Evansa je uticao na pad morala, pa su baš slabo izgledali na sredini terena. Imaće priliku za popravni protiv Fulama. Umesto da Mitrović šutira penale, Parker je prvo protiv Vest Hema dozvolio Lokmanu da mu izbije bod iz džepa, a onda i Kavaljeru protiv Evertona. To kockanje tako bitnim stvarima, sigurno će izuzetno skupo koštati gosta. Ndidi, Kastanje i Amartei će faliti Rodžersu. Fulam je bez suspendovanog Kamare.

Predlog: DI1+&II1+ (2.40)

Olimpijski 21.00 Vest Hem – Aston Vila

Vest Hem je vezao dve minimalne pobede (Fulam i Šefild) i u mnogo boljem raspoloženju su od igrača Aston Vile, koji su poraženi kod kuće od Brajtona. Interesantno je da gosti još nemaju remi (5-0-3) i da su ova tri poraza doživeli na poslednje četiri utakmice. Mojes kaže da se bliži dan Antonijevog povratka, a to bi se moglo desiti već na ovoj utakmici. Jarmolenko ima virus. Ostali igrači Vest Hema su na raspolaganju. „Vilani” čekaju rezultat za Barklija.

Predlog: GG&II1+ (1.70)

21.00 Betis – Eibar

Betis nijednom nije podelio plen, ali je izgubio četiri od pet poslednjih utakmica. Neke baš ubedljivo kao u Bilbau (0:4). Prethodno mu je slaba Barsa dala pet golova! Eibar često remizira rezultatima 0:0 i 1:1. Čvrsta su ekipa kojoj Dmitrović daje sigurnost i u vrhu je španske lige, među golmanima, po broju parada. Ako bude na visini zadatka, gosti imaju čemu da se nadaju jer Betis mora da napadne iz svih oružja.

Predlog: Xv3+ (1.33)

Utorak
02.15 Filadelfija Igls – Sijetl Sihoks

Ne vredi… Filadelfija je ove sezone (i ne samo ove) imala toliko povreda sa kojima je nemoguće izboriti se. Na sve to, ni kvoterbek Karson Venc ne igra prema očekivanjima, bez obzira što se s vremena na vreme desi neki njegov bljesak. Sijetl Sihouksi imaju „mršavu” odbranu, ali i fantastičan napad sa Raselom Vilsonom, Di-kej Metkalfom i Tajlerom Lokitom, koji bi bez problema trebalo da precrta Iglse.

Predlog: H2 (5.5) – (1.85)

UKUPNA KVOTA 40.19 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter