0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

MARKO NIKOLIĆ PRED MEČ LIGE ŠAMPIONA: ‘Verujem u svoj tim! Momci su spremni da sve ostave na terenu’

Objavljeno: 30.11.20 u 16:15

Bivšeg trenera Partizana u utorak očekuje veoma bitan meč!

U okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona, Lokomotiva iz Moskve dočekuje Salcburg u glavnom gradu Rusije. Prva utakmica završena je nerešenim rezultatom. U Austriji su obe ekipe postigle po dva gola. Trener Lokomotive je svestan važnosti utakmice.

-Pred nama je još jedan važan meč. Raspored je težak, ali pokušavamo da se izborimo iako nije lako. Verujem u svoj tim, momci su spremni da sve ostave na terenu. Ako budemo onakvi kakvi umemo i ako budemo imali malo sreće, doći ćemo do željenog rezultata. Salcburg je dobar tim, odgledali smo mnogo njihovih mečeva. Ne dopada mi se stav medija da Lokomotiva mora da pobedi Salcburg. Ako ste gledali njihove mečeve protiv Atletika i Bajerna onda znate da oni moraju da pobede. Nama je potrebna koncentracija, samopouzdanje i podrška sa tribina. Verujem da ćemo uraditi sve što možemo da dođemo do dobrog rezultata-rekao je na konferenciji za medije Marko Nikolić.

Nije želeo da odgovara na pitanje ko će igrati na utakmici u utorak.

-Ako znate koji će tim oni da izvedu recite mi-našalio se srpski trener.

Imaju veoma brze igrače, veliki broj njih lako prelazi iz odbrane u napad i ne smemo da im damo prostora. Moramo da budemo pametni i disciplinovani i da igramo na rezultat. Ako budemo koncentrisani, a verujem da ćemo biti, ako se budemo borili za svaki metar terena rezultat će doći. Salcburg ima mlad tim koji postiže mnogo golova, ali mi imamo iskustvo i veoma se radujem utakmici koja je pred nama- zaključio je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter