0
Evropske lige

FOTO: FSS

ITALIJANI NAJAVLJUJU TRANSFER BOMBU: Juventus daje milione za srpskog reprezentativca!

Objavljeno: 30.11.20 u 22:18

Juventus uveliko pravi planove kada su u pitanju pojačanja.

Ekipa Andree Pirla igra promenljivo u poslednje vreme, a uprava želi da dovede nove igrače, koji bi mogli da pojačaju konkurenciju, a jedan od novajlija uskoro bi mogao da bude i naš Nemanja Gudelj.

Njegove dobre partije u klubu i reprezentaciji privukle su pažnju skauta ‘stare dame’, a kako prenose italijanski mediji, Juventusovo interesovanje za Gudelja počelo je ovog leta, kada je Sevilja u finalu Lige Evrope u Budimpešti savladala milanski Inter (3:2).

Navodno aktuelni šampion Italije je spreman da na kraju sezone izdvoji 20 miliona evra za obeštećenje.

FOTO: FSS

29-godišnji fudbaler se odlično pokazao u timu Đulena Lopetegija, ali i reprezentaciji, u kojoj je igrao na poziciji štopera, što je još jedan plus, u njegovog fudbalskoj biografiji.

Inače, Gudelj je član Sevilje od 2019. godine i ima važeći ugovor sa ovim španskim klubom do 2023. godine. Pre dolaska u Španiju nastupao je za Bredu, AZ Alkmar, Ajaks i Tijađin i Gvangdžou u Kini, a za reprezentaciju je odigrao 33 utakmice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter