0
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

NJEGOVA DRAMA SA KORONOM SE POLAKO ZAVRŠAVA: Ožegović saopštio lepe vesti, pa otkrio kako je došlo do velike zabune!

Objavljeno: 30.11.20 u 14:26

Bivši napadač ‘večitih’ Ognjen Ožegović završio je u bolnici nakon što se zarazio korona virusom.

Javnost u Srbiji poprilično se potresla nakon što je saznala da se Ožegoviću pogoršalo zdravstveno stanje, i da je zbog toga morao da bude hospitalizovan.

PROČITAJTE JOŠ: KORONA BUKTI U TURSKOM FUDBALU: U klubu za koji nastupa srpski napadač čak 29 inficiranih!

Na svu sreću, ovaj sjajni napadač se uspešno oporavlja, a pošto se oseća dosta bolje lekari su odlučili da ga puste na kućno lečenje.

– Upravo sam pušten iz bolnice i sve je u najboljem redu, ono najgore je iza mene. Vest o mom zdravstvenom stanju je stigla kasno do srpske javnosti, pa je došlo do zabune i male panike, a već tada je sve zapravo bilo gotovo – rekao je Ožegović za ‘Telegraf’.

Centarfor turske Adane je istakao da jeste bio u lošem stanju zbog čega je morao u bolnicu.

– Primljen sam u bolnicu pre sedam dana i to u veoma lošem stanju, loše sam se osećao nekoliko dana. Na sreću, imao sam pravu negu lekara ovde i sve se završilo na najbolji način, pa ću od danas nastaviti oporavak kod kuće. Hvala na brizi svima koji su zvali i interesovali se za moje zdravlje – zaključio je Ognjen Ožegović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter