0
Rukomet

Foto: Youtube screenshot

ANDREA LEKIĆ PRED ODLAZAK NA EVROPSKO PRVENSTVO: „Očekujemo vrlo dobar plasman, sve zavisi kako otvorimo grupu!“

Objavljeno: 30.11.20 u 17:15

Ženska rukometna reprezentacija Srbije u utorak putuje u Dansku gdje će se od 3. do 20.decembra održati Evropsko prvenstvo.

Srpska rukometašica i jedna od iskusnijih igrača tima Andrea Lekić izjavila je da se nada da će sve reprezentativke dobiti negativan test na korona virus i da će Srbija u najjačem sastavu otputovati u Dansku.

Privodimo polako pripreme kraju. Prošlo je onako kako smo očekivali, bilo je dosta naporno, ali i kvalitetno. Ostaje još taj test… Nadam se da će rezultati biti negativni i da ćemo otići u punom sastavu – izjavila je Andrea Lekić, prenosi Rukometni savez Srbije.

Izabranice Obradović Ljubomira u grupnoj fazi u okviru grupe C igraće protiv Holandije, Hrvatske i Mađarske. Prvi rival našim izabranicama biće reprezentacija Holandije u petak od 20.30 časova.

Mislim da imamo jako lepe šanse za dobar rezultat, sve zavisi kako otvorimo grupu i pre svega da li ćemo, a nadam se da ćemo biti zdrave – dodaje Andrea u izjavi za Rukometni savez Srbije.

Plasman u narednu fazu takmičenja ostvariće tri najbolje reprezentacije iz grupe C.

Radujem se što smo u mogućnosti da igramo ovakve utakmice. S druge strane, treba to izdržati. Vrlo je specifična situacija, neće nam biti dozvoljeno mnogo toga na šta smo navikli, neće biti publike… Reprezentacija koja se najbolje bude snašla u celom sistemu koji nas očekuje tamo, ostvariće najbolji rezultat – zaključila je Andrea.

Titulu prvaka Evrope brane reprezentativke Francuske koje su prije dvije godine bile bolje od Rusije, rezultatom 24:21.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter