0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

TRENER JE SVESTAN DA OVAKO NE MOŽE U LIGI ŠAMPIONA: ‘Obično branim svoj tim, ali sada to nije moguće! Ne možemo da igramo bez ikakve želje’

Objavljeno: 29.11.20 u 11:49

Iskusni stručnjak je razočaran nakon lošeg rezultata.

U okviru 12. kola nacionalnog prvenstva Francuske, PSŽ je ugostio ekipu Bordoa. Meč je završen rezultatom 2:2. Tomas Tuhel, šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Francuske nije zadovoljan prikazanom igrom na terenu. Ove nedelje ih očekuje duel sa Mančester Junajtedom u Ligi šampiona i trener je svestan da sa ovakvim pristupom ne mogu da ostvare željeni rezultat.

-Ne možemo da igramo bez ikakve želje, kao što smo sada u drugom poluvremenu. Nedostajalo nam je ozbiljnosti u završnici, odlučnosti. Svega nam je falilo u drugom delu utakmice – discipline, truda… Poraženi smo u drugom poluvremenu i to je naša odgovornost. Moja takođe- rekao je Tuhel.

PROČITAJTE JOŠ: COVID-19 NAPRAVIO HAOS U TURSKOM KLUBU: Zaraženo je 29 fudbalera , a najgore je prošao bivši fudbaler Partizana!

-Obično branim svoj tim, ali sada to nije moguće. Potrebno je da vidim drugačiji PSŽ u meču protiv Mančester Junajteda. Ne smemo da igramo ovako. Ne razumem zašto ne igramo ozbiljnije – zaključio je iskusni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter