0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

‘TO NISAM BIO JA, VEĆ MOJI IGRAČI’: Stanojević zadovoljan izdanjem crno-belih u Senti

Objavljeno: 29.11.20 u 21:39

Fudbaleri Parizana nastavili su u Senti seriju pobeda, pošto su nakon Mačve, Proletera i Metalca savladali i TSC (4:0).

Deluje da ‘parni valjak’ polako podiže formu, jer je ono što su prikazali danas izabranici Aleksandra Stanojevića, bilo po meri i crno-bele armije navijača.

Trener Partizana, razvučenog osmeha, primao je čestitke zbog ubedljivog trijumfa nad TSC-om:

– Bili smo zadovoljni i u prethodne dve – tri utakmice, imali razloga da hvalimo, ali…

Prelomni momenat je bio ulazak Jojića i Sume u drugom poluvremenu

– Dobri su igrači, izmene su biče sticaj okolnosti, ne neko moje umeće. Lomila se utakmica, nije bilo lako. TSC je igrao intenzivno. Slomili smo ga i posle toga je bilo lakše, ‘branio’ se Stanojević od komplimenata.

PROČITAJTE JOŠ: UŽASNA VEST, PREMINUO JOŠ JEDAN ČUVENI FUDBALER: Nekadašnji as (42) Premijer lige i junak Mundijala izgubio najvažniju utakmicu!

Zoltan Sabo, šef struke TSC-a, nije skrivao tugu posle poraza od ‘svog’ Partizana, kluba sa kojim je od 1996. do 2000. kao štoper osvojio dve titule i Kup Jugoslavije:

– Znali smo da je Partizan opasan u ofanzivnoj tranziciji, to je i pokazao – skoro sve golove postigao je na taj način. Mislili smo da možemo prvi da postignemo gol i okrenemo utakmicu u svoju korist. To se, na žalost, nije dogodilo. Partizan je odigrao izvanredno i zasluženo pobedio, sportski je završio Sabo.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter