0
Boks

SPEKTAKL PRE SPEKTAKLA – PROSLAVLJENI NBA AS UKRAO ŠOU TAJSONU: Jutjuber brutalno nokautirao i ponizio Nejt Robinsona! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.20 u 14:45

U noći između subote i nedelje ljubitelji boksa željno su iščekivali veliki povratak legendarnog Majk Tajsona.

Međutim niko nije očekivao da će pravi spektakl početi i pre ulaska ‘gvozdenog Majka’ u ring. Šou su odneli Nejt Robinson i Džejk Pol.

Proslavljeni NBA as Nejt Robinson mogao je nekada sebe da zove ‘KriptoNejt’ kad je bio u NBA ligi, zakucavao ‘kao lud’ i pobeđivao na takmičenjima, ali je u subotu na nedelju u Stejpls centru u Los Anđelesu vrlo brzo bilo veoma jasno da mu u ringu nije mesto.

PROČITAJTE JOŠ: LETELE ŠTANGLE, CIGLE I BAKLJE: Makedonija je juče bila pravo bojište, žestoka tuča huligana naočigled policajaca! (VIDEO)

Njega je na spavanje poslao poznati jutjuber Džejk Pol. Borba nije dugo trajala, Nejt je na podu završio već na početku druge runde.

Čitavu scenu je ‘obojio’ reper Snup Dog, jedan od članova žirija, koji je počeo da peva molitvenu pesmu čim je Robinson pao na pod. Zaista je izgledalo brutalno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter