0
Fudbal

SOCCER TIKET DANA: Fantastična ponuda ove nedelje, miks najjačih liga na svetu – a mi smo vam spremili dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 29.11.20 u 12:45

Danas su na repertoaru utakmice najboljih evropskih liga, a mi smo sa vam sa našim betting partnerom Soccer kladionicom spremili tiket dana!

12.30    Lacio – Udineze       

Lacio ima tri pobede i remi na prethodne četiri utakmice i Udineze je dobra prilika da se uspešan niz nastavi. Razlog je relativno slaba igra Gotijevog tima na strani (0-1-2). Udineze je uz dosta muke savladao Đenovu u prošlom kolu, ali je sasvim jasno da sada ispred sebe imaju daleko zahtevnijeg protivnika, te da će im biti potrebna mnogo bolja igra ukoliko žele da izbegnu poraz. Valas će propustiti ovu utakmicu kod gosta. Milinković-Savić je u karantinu.

Predlog: H1 (2.95)

15.00    Bolonja – Krotone 

Ekipa Krotonea deluje kao lepa prilika da Bolonja potvrdi bodove osvojene u Đenovi protiv Sampdorije. To će se sigurno i desiti ukoliko domaći ponove igru sa prošle utakmice. Ne postavlja se pitanje koja je od ove dve ekipe kvalitetnija, već samo da li će domaći uspeti da probiju poslednju liniju davljenika. Gosti nemaju problem sa izostancima, ali kubure sa kvalitetom. Mihajlović će morati da se snađe bez Dijksa, Santandera i Skov Olsena.

Predlog: Ki1 (1.70)

15.30 Bajer Leverkuzen – Herta

Bajer je pronašao dobitnu formulu pošto je posle tri startna remija zaređao pet pobeda, plus uspesi u Ligi Evrope. Trener Boš može da bude prezadovoljan, ali stremi uvek višim ciljevima. Ima i opravdanje u sjajnom sastavu. Herta je, shodno ulaganjima, najveći gubitnik. Olako prima golove i to je minus koji nijedan napad u Nemačkoj ne bi mogao da nadoknadi. Labadija je u nezavidnom položaju i jedan od prvih trenera za odstrel.

Predlog: 1&3+ (2.45)

19.00 Crvena zvezda – Rad

Isti rivali trebalo je da igraju u Kupu Srbije, ali je duel odložen zbog Zvezdinog učešća u Ligi Evrope. I kada ne blista, Zvezda pobeđuje na „Marakani”, tako da Rad nema velike šanse da se dokopa bar boda. Stanković je u prilici da rotira, odmara igrače i kombinuje tim posle Genta, dok „građevinari” nemaju toliko raspoloživog kvaliteta i uglavnom se oslanjaju na iste igrače.

Predlog: 1-1&3+ (1.55)

19.00 Bafalo Bils – LA Čardžers

Kvoterbekovi Džoš Alen i Džastin Herbert trebalo bi da nam pruže spektakl, jer i jedan i drugi igraju verovatno najlepši fudbal u celom NFL- u. Očekuje se da bude pregršt poena. Bilsi su imali slobodnu nedelju, pa posle 14 dana pripreme za Čardžerse, nadamo se da svežiji i odmorniji upišu novi trijumf. Međutim, ne treba otpisati ni tim iz Los Anđelesa koji je u prošlom kolu imao raspucavanje protiv slabašnih Njujork Džetsa.

Predlog: |+| (52.5) – (1.90)

20.15 Arsenal – Vulverhempton

Arsenal igra slabo. Ne pamti se kada je ekipa sa tako dobrim pojedincima u napadu postigla svega devet golova na isto toliko utakmica. Pepe je suspendovan, Martineli povređen, Kolašinac i Elneni imaju virus. Saka oseća bolove i teško da će zaigrati, najveću šansu za povratak ima Parti. Bod za Santovu ekipu protiv Sautemptona (1:1). Nije malo, s obzirom da su gubili, ali je moglo bolje da je završnica bila konkretnija. Nemojte se iznenaditi ako sada gosti odnesu ceo plen.

Predlog I1-3&II1-3 (2.25)

UKUPNA KVOTA 81.41 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter