2
Domaći fudbal

‘RAT SAOPŠTENJIMA’ U NAJAVI: Pavkov se poslužio rukom kod prvog gola – sudijski ekspert će imati pune ruke posla! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.20 u 19:50

Posle fantastične pobede u Belgiji nad Gentom (2:0), i gotovo sigurnog plasmana u narednu fazu Lige Evrope, fudbaleri Crvene zvezde okrenuli su se obavezama u Superligi Srbije.

U toku je utakmica 16. kola Superlige Srbije, crveno-beli su na svom stadionu dočekali ekipu Rada.

Ekipi srpskog šampiona trebalo je 17. minuta da dođe do vođstva. Strelac je Milan Pavkov, ali oko ovog pogotka će se gotovo sigurno podići mnogo ‘buke’.

PROČITAJTE JOŠ: STANKOVIĆ ŠOKIRAO SASTAVOM: Crveno-bela ekspedicija sa dva zaboravljena špica napada ‘Građevinare’! (SASTAVI)

Naime, Zvezdin napadač je tokom duela sa Stojsavljevićem loptu najpre zahvatio levom rukom, i omogućio sebi da bez poteškoća savlada golmana Rada.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

Utakmica se igra pred praznim tribinama Marakane zbog situacije sa korona virusom, ali to nije sprečilo Delije da odaju počast preminulom patrijarhu Irineju, kao i čuvenom glumcu Ivanu Bekjarevu, koji je preminuo prošle nedelje.

FOTO: FK Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

2 Komentara

  1. Kako vas nije sramota uopšte komentarisati ovu situaciju? Kao da je to odlučilo pobjednika večeras.Zašto ne spomenete da je trebalo biti 10 : 0 za Zvezdu ,a ne samo 3:0 i sa tim spornim golom.Pogledajte malo statistiku utakmice.Zašto ne spomenete i dva čista penala koja je trebalo dosuditi za Zvezdu?Ali ne,vi samo pišete o Zvezdinom spornom golu.Stvarno ste nerealni.Ima li na drugim utakmicama spornih golova i situacija ili su samo na Zvezdinim utakmicama ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter