0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘PONOSAN SAM ZBOG NJIH’: Milijaš posle Rada pričao o podatku za diku navijača Zvezde

Objavljeno: 29.11.20 u 21:55

Crvena zvezda je savladala Rad rezultatom 3:0, a utiske posle meča izneo je jedan od pomoćnika Dejana Stankovića – Nenad Milijaš.

Nekadašnji kapiten kluba iz Ljutice Bogdana nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da je Zvezda utakmicu završila sa čak sedmoricom fudbalera koji imaju do 21 godine.

– Čestitam im na tome što su dobili šansu da igraju, to je sjajna stvar za sve njih. Sada smo imali priliku da vidimo i Marka Lazetića, debitanta, i čestitam mu ovom prilikom na tome što je osetio barut seniorskog fudbala i to u dresu kluba čije je dete. Najvažnije za nas je da smo osvojili nova tri boda i da nismo primili gol. Teške su utakmice domaćeg prvenstva posle evropskih, ali smo odigrali na pravi način i trijumfovali, počeo je Milijaš.

PROČITAJTE JOŠ: UŽASNA VEST, PREMINUO JOŠ JEDAN ČUVENI FUDBALER: Nekadašnji as (42) Premijer lige i junak Mundijala izgubio najvažniju utakmicu!

Asistent u stručnom štabu Dejana Stankovića smatra da se ovakvim utakmicama dolazi do titule

– Svaki bod je bitan i igrači su svesni toga. Na svaka tri dana imamo utakmice, ali fudbaleri vredno treniraju, jer znaju šta nam je cilj. Samo da nastavimo ovako i da nas povrede zaobiđu, zaključio je Milijaš.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter