0
Fudbal

Eden Azar

NOVI PROBLEMI ZA REAL MADRID: Novi kiks u prvenstvu Španije uz povredu jednog od najboljih igrača tima

Objavljeno: 29.11.20 u 11:22

Fudbaleri Reala iz Madrida poraženi su u 11. kolu na svome terenu od ekipe Alavesa rezultatom 2:1

Alaves je poveo iz penala u 5. minuti golom Pereza, a ekipa Alavesa duplirala je svoju prednost golom u 49. minuti meča, a strelac je bio Hoselu. Do kraja meča Real je uspeo samo da smanji prednost golom u 86.minuti, a strelac jedinog gola domaćeg tima bio je Kazemiro.

Ovo je Realu treća vezana utakmica bez trijumfa u prvenstvu Španije, a trenutno su četvrti na tabeli sa 17 bodova, šest manje od vodećih Atletika iz Madrida i Real Sosijedada.

Luka Jović nije igrao na ovom meču, jer se još nije oporavio od korona virusa.

Real loše igra u prvenstvu, a na još veću nesreću opet se povređuje Eden Azar. On je napustio meč protiv Alavesa u 30. minuti, a ovo je sedmi put da se povredio od kako je stigao u Real Madrid iz Čelzija leta 2019. godine za 160 miliona eura.

Belgijanac nije u dobrom fizičkom stanju i ne može da izdrži ovaj tempo igre, a ne smemo zaboraviti da je on glavni krivac za to, jer je sebi tokom leta dozvolio da dobije višak kilograma i bude nespreman na startu sezone. Od kako je došao u Real Madrid i postao njihov član, ovo mu je 229. dan da je povređen.

U ponedeljak će biti poznata ozbiljnost njegove povrede, najverovatnije je u pitanju mišić i neće biti spreman za gostovanje ekipi Šahtjora u Ligi Šampiona koja će se odigrati u utorak. To je utakmica koja bi mogla da bude odlučujuća za plasman u osminu finala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter