0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

LEGENDARNI FUDBALER NAKON LOŠEG REZULTATA: ‘I Real Madrid je zavisio od Ronalda,ali mi moramo da igramo i kada on nije tu’

Objavljeno: 29.11.20 u 09:45

Andrea Pirlo se obratio novinarima nakon remija u Seriji A.

U okviru 9. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji, Benevento je ugostio aktuelnog šampiona. Meč je završen rezultatom 1:1. Domaćin je zadovoljan ishodom utakmice.

-Kontrolisali smo igru u prvom poluvremenu, imali smo nekoliko šansi da „ubijemo“ utakmicu i rešimo sve. Nismo čitali neke momente na pravi način. Imali smo korner u finišu poluvremena i izveli smo ga brzo, bez razloga. Morali smo drugačije da se ponašamo u toj situaciji, ali nismo i primili smo gol. Posle smo ušli u haos, nismo bili smireni-rekao je Pirlo.

PROČITAJTE JOŠ: PESNICE SU ‘SEVALE’ NA SVE STRANE: Završen je spektakl u Los Anđelesu!

U subotu, u sastavu za utakmicu nije bilo Kristijana Ronalda.

-Imao je blažu povredu sredinom nedelje. Želeo je da igra u Ligi šampiona, pa je bilo prirodno da ga odmorimo. Znamo koliko je on bitan, i Real Madrid je zavisio od njega, ali mi moramo da igramo dobro i kada on nije tu-zaključio je čuveni vezista, a sada trener Juventusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter