0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Sjajna ponuda u subotu, očekuju nas najjače lige u Evropi, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 28.11.20 u 13:45

U subotu su na programu mečevi najboljih evropskih fudbalskih prvenstava, a u saradnji sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam nekoliko zanimljivih predloga.

15.00 Sasuolo – Inter

De Zerbi čini čuda sa Sasuolom. Pobeda u Veroni je čista kao suza, a podatak da nemaju poraz (5-3-0) deluje nerealno. Spremno i u jakom sastavu dočekuju Inter, faliće duže povređeni Romanja, Pegolo i Defrel. Inter se mučio u prvom poluvremenu sa Torinom, pa je na krilima Sančeza i Lukakua preokrenuo utakmicu u nastavku. Konte neće moći da računa na Brozovića i Kolarova, koji imaju virus. Prošle sezone na njihovim utakmicama bilo je mnogo golova.

Predlog: IGGvIIGG (1.70)

18.00 Benevento – Juventus

Benevento je u Firenci prekinuo lošu seriju i zato u optimističnijem raspoloženju dočekuju branioca titule. Verovatno kod prvaka neće biti Kjelinija, Bonućija i Demirala, ali je dobro da se De Liht oporavio. Zanimljivo, protiv Ferencvaroša u LŠ je Juve prvi put u istoriji imao kompletnu odbranu od stranaca u startnih 11. Ronaldo igra odlično, što se najbolje vidi po učinku, a kada je tako, onda je svima lakše. Domaćinu su povređeni Falke, Dabo, Tuia i Volta. Pod upitnikom su Leticija i Foulon.

Predlog: 2&I1-2 (2.25)

15.30 Lajpcig – Arminija

Primetan je umor kod igrača Lajpciga, važni defanzivci Klosterman i Halstenberg su povređeni, ali Naglesman nekako sklapa tim u kome je Forsberg, posle godinu dana pauze, ponovo lider. Ima tu još dosta kvalitetnog „materijala”, tako da Arminiji neće biti lako, naročito zbog nesrećnog poraza od Leverkuzena. Čini se da nemaju snage da u napadu opasnije priprete, a odbrana im definitivno nije uzdanica.

Predlog: I1+&3+ (1.55)

15.30 Štutgart – Bajern

Štutgart ne popušta, bez obzira ne četiri remija u nizu. Kucnuo je čas i da izgubi, naročito posle Bajernovog kiksa u prošlom kolu kada nije savladao Verder, i to u Minhenu. Bavarci moraju da zaustave sjajnog Gonzalesa, koji je odavno prerastao sredinu, a u napadu već imaju sijaset opcija i Levandovskog koji je sa 11 golova prvi strelac lige. Domaćin ne bi smeo da krene u nadigravanje jer onda je obrao bostan iako Bajernu Bundesliga, u ovom momentu, nije prioritet.

Predlog: I1+&II2+ (1.70)

17.00 Olimpik Marselj – Nant

Olimpik retko gubi (5-3-1) i u fazi su od tri trijumfa. Boašu se može zameriti na efikasnosti, ali tek onda kada ne bude pobeđivao. Sve dok je ovako, zamerke su suvišne. Nant je gostovao Lensu u sredu, a oni nisu ekipa koja na nivou može igrati u tom ritmu. Zato verujemo da novac stavljen na domaćina neće biti bačen. Sa golovima treba biti oprezan. Olimpik nema prijavljenih izostanaka. Paloi, Simon, Mendi i Limombe bi mogli nedostajati Nantu.

Predlog: Ki1 (2.20)

18.30 Ueska – Sevilja

Ueska je i dalje jedini član La lige bez pobede. Pritisak je sve veći, ali zbog čak sedam remija, nisu poslednji. Baš retko postižu dva gola i čini se da bi pobedili ukoliko bi u tome uspeli. Posle izazova u Ligi šampiona, Sevilja bi da veže treću uzastopnu pobedu (pre toga je izgubila tri utakmice), a do nje može jer ima solidne napadače, svakako bolje od domaćih odbrambenih igrača koje ne odlikuje iskustvo.

Predlog: Ki2 (2.10)

18.30 Everton – Lids

Everton je slavio protiv Fulama (3:2), ali igrom u odbrani nisu impresionirali. Imali su seriju od tri vezana poraza, pa je trijumf u Londonu bio imperativ, ali protiv Lidsa će im trebati kvalitetniji pristup.
Bjelsa zna da postavi igru koja muči napadački orijentisane ekipe i vreba priliku iz kontranapada. Anćeloti može da računa na sve bitne igrače i na to treba obratiti pažnju. Ljorente bi mogao da se vrati u postavu Lidsa, tako da i Bjelsa na Gudisonu izvodi jaku postavu.

Predlog: 1X&3+ (2.20)

21.00 Pari Sen Žermen – Bordo

Ben Arfa je postigao gol posle godinu dana i doneo je vrednu pobeduBordou u Renu. Gosti imaju sasvim solidan individualni kvalitet, koji zbog slabog vođenja sa klupe tek povremeno ispliva. Potpisujemo, sa boljim trenerom bi bili u gornjem delu tabele. PSŽ je nesvojstveno ispustio pobedu u Monaku i gledaće da se što pre iskupe. Oni se na umor sigurno neće žaliti, ali na izostanke mogu. Dialo je suspendovan, Ikardi, Draksler i Verati su povređeni.

Predlog: I1-2 (1.80)

UKUPNA KVOTA 184.39 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter