0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRVI NA LISTI ŽELJA: Bundeligaš žestoko ‘zagrizao’ za Zvezdinog vezistu!

Objavljeno: 28.11.20 u 21:13

Kako je Dejan Stanković seo na klupu srpskog šampiona, tako je Mirko Ivanić krenuo da igra sve bolje i bolje.

Nije mu drugo trebalo da postane jedna od glavnih karika u ekipi Crvene zvezde, a svojim sjajnim partijama je i te kako skrenuo pažnju na sebe.

Njegovi golovi, asistencije i potezi nisu prošli nezapaženo, pa su i brojni evropski klubovi stali u red za sjajnog vezistu.

Kako saznaje MaxBet sport, ekipa Majnca je već pokazala interesovanje za Ivanića, nakon što su dobili dobre preporuke. Njima treba baš takav tip igrača, koji iz drugog plana može da promeni rezultat u korist svog tima.

Za usluge Mirka Ivanića, Zvezda je pre skoro dve godine Belorusima platila 1,2 miliona evra, tako da kada dobiju zvanične ponude imaće određena potraživanja od najmanje dva miliona evra. Uloženo treba da se isplati, a igrač ima ugovor do juna 2022. godine.

PROČITAJTE JOŠ: ALARMANTNA SITUACIJA U SRPSKOM SUPERLIGAŠU: Nakon Lalatovića, još jedan trener ‘zagrmeo’ – ‘Igrači nemaju gde da spavaju!’

U dosadašnjem delu sezone, Ivanić je u crveno-belom dresu odigrao 20 utakmica, 10 puta je zatresao mrežu uz pet asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter