0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

PRAVIM MAJSTORIMA BAKSUZ DONOSI SREĆU: Murinjo igra derbi sa ‘svojima’, Klopa boli glava (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.20 u 10:00

Ako si pravi majstor – čeka te poklon tiket u Balkan Betu!

To je prava stvar za sledeći vikend pun derbija u svim ligama.

Žoze Murinjo je sjajno počeo sezonu sa Totenhemom, a sada posle četiri pobede zaredom igra sa ‘svojim’ Čelsijem. U prošlom kolu Sparsi su preslišali Pepa Gvardiolu i Mančester siti, pobedili su 2:0 i tako se popeli na sam vrh tabele.

Čelsi je treći na tabeli i prva je ekipa koja je ove sezone uspela da osigura plasman u drugi krug Lige šampiona. Plavci su u sjajnoj formi i Lampard je konačno uspeo da uklopi sva svoja pojačanja.

Pravi majstori će znati da na ovakvom meču osete trenutak i da u lajvu uzmu dobitak. Ovo je samo jedan od preko 40.000 uživo mečeva u Balkan Bet ponudi ovog meseca, a svi koji se klade uživo dobiće tiket na poklon.

U vreme korone Balkan Bet online nudi zabavu 24/7, a to najbolje zna Baksuz, koji je zbog toga rešio da svima – iskusnima i neiskusnima, novim i starim igračima, hazarderima i onima koji vole sigurice – podeli poklon tikete!

Ovaj vikend je idealan da zaradiš svoj poklon tiket jer je ponuda mečeva sjajna. Za sve ljubitelje uživo klađenja, Liverpul bi mogao da bude prava poslastica! Skoro kompletna odbrana Klopovog tima je povređena i to otvara šansu za iznenađenje. Zbog toga bi u lajvu pravi maheri mogli da prepoznaju momenat da ‘zategnu’ sledeći gol za Brajton!

Ni Real Madrid nema manje brige, pošto su korona i povrede desetkovale Zidanov tim. Jović i Benzema su van stroja, ali uz nikad jače kvote na lajvu sigurno će se naći nešto na šta ćeš moći da se kladiš. Kladi se na sledeći korner, žuti ili crveni karton ili šta će se desiti u narednom napadu i iskoristi šansu da sve odradiš za minut – uplatiš, pogodiš i osvojiš!

Nikad gora Barsa čeka šansu da popravi utisak iz prethodnih mečeva protiv Osasune, a derbi u Španiji igraju Valensija i Atletiko Madrid. Uz duele Napolija i Rome, Štutgarta i Bajerna, sjajna ponuda mečeva je idealna prilika da ti Baksuz pokloni tiket.

Zato iskoristi priliku da uvek imaš zabavu pri ruci – skini Balkan Bet aplikaciju, igraj uživo, pokupi bonus koji ti je spremio Baksuz i uzmi sjajan dobitak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter