0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

NAJBRŽI STRELAC U LIGI EVROPE: Petrović postigao maestralan gol i još uvek nije svestan šta je učinio!

Objavljeno: 28.11.20 u 11:15

Pogodak koji je postigao Zvezdin vezista i kapiten mlade reprezentacije Srbije Njegoš Petrović u pobedi nad Gentom u 53. sekundi predstavlja najbrži gol ove sezone u Ligi Evrope.

Munjevit, precizan šut, prava bomba za svakog golmana, koja je donela crveno-belima rano vođstvo svakako je nešto što je obeležilo ovo kolo u Ligi Evrope.

Trijumfovala je Crvena zvezda na gostovanju belgijskom Gentu i došla na korak od ‘prezimljavanja’ u Ligi Evrope. Uz već pomenuti projektil Njegoša Petrovića sa starta meča i ‘nebeski’ skok Nemanje Milunovića Zvezda je izvojevala pobedu od 2:0 i pružila navijačima još jedan meč koji će svi dugo pamtiti. Treća vezana pobeda crveno-belih i devet osvojenih bodova svakako je veliki uspeh već sada, ali i po rečima igrača crveno-belih sigurno je da Zvezda na ovome neće stati.

Naravno da Njegoš Petrović nije mogao tek tako da sakrije osmeh sa lica, a sa velikim zadovoljstvom je preneo kako se oseća posle gola u Ligi Evrope.

– Pričao sam sa Nikolićem, Krstovićem i Erakovićem o svemu tome. Mislim da još nisam svestan da sam postigao gol u jednom od najkvalitetnijih takmičenja kao što je Liga Evrope. Tek za par godina ću imati svest o tome da sam postigao sjajan gol u Ligi Evrope. Nisam gledao statistiku da li je najbrži, ali mi je beskrajno drago zbog toga – istakao je Petrović.

Mladi reprezentativac naše zemlje koji je prošle godine u avgustu pojačao redove crveno-belih već je navikao na svoje razorne, ali i precizne udarce. Na početku prolećnog dela prošlogodišnjeg šampionata Petrović je ponovio golčinu sa preko 30 metara viđenu na pripremama protv Dunajske Strede. Talentovani vezista je opalio projektil koji se zario u u sam rogalj. Od tada, Njegoš je na mnogim mečevima pokazao da mu je udarac sa distance jedna od vrlina, a ovog puta njegov gol je imao i još veću važnost, sudeći da je to njegov prvenac u evropskim mečevima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter