in

‘MAJKA MI JE NA SAMRTI REKLA DA JE MARADONA MOJ OTAC’: Tinejdžer traži da se otkopa grob tek sahranjenog ‘El Pibea’! (VIDEO)

FOTO: Twitter

Santjago Lara (19) tražio je preko svog advokata da se otkopa telo sahranjenog Dijega Armanda Maradone, manje od 24 sata nakon što je ono položeno na večni počinak u Buenos Ajresu.

Maradona je preminuo u sredu u 60. godini usled komplikacija sa srcem, a sada je Hoze Nunjez podneo zahtev preko porodičnog suda u La Plati, tražeći autopsiju, DNK analizu i da se telo prebaci u sudsku mrtvačnicu.

Nunjez je o svom zahtevu pričao i putem argentinske televizije, a ovo nije prvi put da njegov klijent Santjago Lara biva u centru pažnje sa istim ciljem. Lara je navodno šesto dete Maradone i svoju borbu da dokaže da mu je sin počeo je još 2014. godine kada mu je bilo samo 13.

Tada je osvanuo kao ‘pikselizovani’ lik ispod lica Maradone na naslovnoj strani jednog magazina. Pre četiri godine je prvi put progovorio javno o svojoj borbi.

Njegova majka je bila konobarica, Natalija Garat i preminula je još 2006. sa samo 23 godine od posledica raka pluća, nakon sedmogodišnje povremene veze sa Dijegom.

Maradona je priznao zvanično petoro dece, s tim što mu je za dvoje trebalo duže vremena da bi to učinio. Dok je Dijego bio živ, Lara je više puta pokušavao da dođe do nagodbe i pravnog tima Maradone i u tome nije uspevao.

– Majka mi je umrla kad sam imao samo tri godine, ali neposredno pre nego što je preminula, kad su joj skinuli respirator da bi mogla da priča, rekla je advokatima da sam Dijegov sin. Samo hoću da znam ko sam. Finansijska strana ovoga me ne zanima. Znam da će ovako nešto izazvati previranja u Argentini, ali ako ja ne uradim to, ko će mi dati DNK – rekao je Lara govoreći za Telemundo.

 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DIMITRIJE KAMENOVIĆ: Pobeda protiv Napretka najbolji lek za eliminaciju iz Kupa

SOCCER TIKET DANA: Sjajna ponuda u subotu, očekuju nas najjače lige u Evropi, a ovo su naši predlozi!