0
Košarka

FOTO: Košarkaški savez Srbije

‘NISMO TO SMELI DA DOZVOLIMO’: Razočarani Anđušić objasnio razloge poraza!

Objavljeno: 28.11.20 u 19:48

Nema ko večeras nije očekivao pobedu reprezentacije Srbije nad Švajcarskom, ipak, desilo se iznenađenje.

Igrači švajcarskog nacionalnog tima bili zu izuzetno šuterski raspoloženi, i nakon 40 minuta potpuno zasluženo savladali našu reprezentaciju, rezultatom 92:90.

Nakon utakmice, Danilo Anđušić je istakao da je naša reprezentacija odigrala izuzetno lošu odbranu, što nas je i koštalo porazom.

PROČITAJTE JOŠ: ‘IGORE, DA SE NE LJUBIMO’: Društvene mreže se ‘usijale’ nakon debakla, Kokoškov na žestokom udaru! (TVITOVI)

– Čestitam Švajcarskoj na velikoj pobedi. Počeli smo utakmicu loše u odbrani, dozvolili im da postignu sedam trojki i neke lake poene. Celu utakmicu nismo igrali odbranu onako kako je trebalo. Mlad smo tim, naša glavna odlika bi trebala da bude energija, ali mi to nismo pokazali danas. Zato smo izgubili, dozvolili smo im da postignu 92 poena, to je mnogo i ne možemo da igramo na taj način. Pred nama je još jedna utakmica, moramo da držimo glave uzdignute i da zabeležimo tu važnu pobedu – izjavio je Anđušić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter