0
Evropske lige

FOTO: YT screenshot

DA LI SE SPREMA FUDBALSKA EKSPLOZIJA?: Juventus kuje strašan plan – Ronaldo i Mesi u tandemu!

Objavljeno: 28.11.20 u 20:17

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi u tandemu? Vrlo moguće.

Poslednjih meseci svetski mediji konstanto pišu o sudbini Lea Mesija.

Nema dileme da će argentinski as na kraju sezone napustiti redove Barselone, ali postavlja se glavno pitanje, ‘gde će posle’?

PROČITAJTE JOŠ: ‘JA IMAM NAJBOLJI CV U SRPSKOM FUDBALU’: Lalatović konačno otkrio da li bi seo na vruću stolicu selektora fudbalske reprezentacije!

On je katalonski klub trebalo da napusti još prethodnog leta, ali je nakon dugih pregovora, odlučio da ostane bar do kraja sezone.

Mnogi klubovi su se ‘spajali’ sa Mesijem, među favoritima bili su Mančester Siti i Inter.

Poznati španski novinar Giljem Balage otkrio je da je za usluge fudbalskog velemajstora zainteresovan Juventus.

– Mesi i Pep su razgovarali ovog leta četiri sata o tome što bi značio njegov dolazak u Siti. On je ubrzo nakon toga objavio da želi da ode, ali ne nužno u Siti. Ne zaboravimo da ga je želeo PSG, koji je pregovarao s njegovim ocem, a ima i još klubova poput Intera ili Juventusa koji bi da ga spoji sa Ronaldom. U Juventusu pokušavaju da slože finansijsku konstrukciju za to, ali istovremeno gledaju kako da prodaju Ronalda, pa je tu sve otvoreno – rekao je Balage.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter