0
Košarka

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKO SRCE NIKOLE MIROTIĆA: As Barselone tokom Božićnog posta šutira trojke za pomoć porodici u Republici Srpskoj

Objavljeno: 27.11.20 u 09:18

Košarkaš Nikola Mirotić, sada već tradicionalno, nastavlja sa podrškom i pružanjem pomoći ugroženim porodicama.

U toku ovogodišnjeg Božićnog posta, Mirotić će šutirati za ugroženu porodicu Kokić iz Doboja u Republici Srpskoj! I ove godine, svaka trojka, na svim utakmicama koje se odigraju do Božića, ‘vredi’ 500 evra, i sav dobrovoljni prilog koji se sakupi ovom prilikom, biće iskorišćen za izgradnju nove kuće ovoj porodici.

Sav novac, kao i ranije biće uplaćen na račun humanitarne organizacije ‘Srbi za Srbe‘ koja godinama unazad pomaže socijalno ugrožene, višečlane porodoice.

Nikola Mirotić i njegova supruga Nina Mirotić godinama uspešno sarađuju u projektima pomoći najugroženijima zajedno sa organizacijom Srbi za Srbe. U znak zahvalnosti, naša organizacija im je, krajem prošle godine, uručila ikonu Svetog Vasilija Ostroškog, navodi se na sajtu organizacije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Х.О. Срби за Србе (@srbizasrbe)

I prethodnih godina, Mirotić je podržavo rad ove organizacije

– Porodica Mirotić godinama pokazuje veliku ljubav prema našem narodu, ma gde se on nalazio. Do sada smo uspešno realizovali veliki broj projekata. Nikola Mirotić, u narodu je poznat kao veliki dobrotvor, što nam pokazuju desetine poruka zahvalnosti koje svakodnevno dobijamo. Svojim primerom motivisao je veliki broj ljudi da se priključi našoj zajedničkoj misiji da pomognemo što veći broj porodica. Heroji, kao što je Nikola Mirotić, potrebni su više nego ikad, kako bi nas inspirisali da budemo bolji ljudi, izjavio je predsednik Humanitarne organizacije Srbi za Srbe Igor Rašula povodom pokretanja ove akcije.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter