0
Domaći fudbal

TSC DOČEKUJE CRNO-BELE: ‘Mislim da možemo da iznenadimo favorizovani Partizan’

Objavljeno: 27.11.20 u 15:48

Utakmica je na programu u nedelju od 17:00h.

U okviru 16. kola Superlige Srbije, TSC dočekuje Partizan na stadionu u Bačkoj Topoli. Šef stručnog štaba domaćih veruje u dobar rezultat.

Verujem u svoju ekipu i mislim da možemo da iznenadimo favorizovani Partizan. Biće svakako teško, Partizan je skup odličnih igrača, imaju odličnog trenera i u pozitivnom su nizu. Mi se, ipak, ne plašimo, isprsićemo se i videćemo koliko ćemo uspeti da postignemo –rekao je trener Zoltan Sabo.

Nenad Lukić istakao je da će to biti veoma teška utakmica.

-Oni poslednje vreme primaju jako malo golova, a mi sa druge strane igramo napadački fudbal i trudićemo se da postignemo jedan gol više. Nadam se da ćemo biti na dobrom nivou jer u nekim prethodnim utakmicama i kada smo dobro igrali nismo postizali golove, promašivali smo velike šanse-rekao je Lukić.

Golman Nenad Filipović takođe je ocenio da je Partizan favorit, ali je naveo da veruje u ekipu
TSC i da može da se suprotstavi „crno-belima“.

-Sve je na nama, dobra je atmosfera u ekipi, nadam se jednoj dobroj utakmici i da ćemo   pokazati igru koja nas je krasila do sada. U tom slučaju verujem da rezultat neće izostat-   rekao je Filipović.
FOTO:FK TSC Bačka Topola

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter