0
Evropske lige

COVID-19 PONOVO PRAVI PROBLEM: Klop se vraća na ‘mesto zločina’

Objavljeno: 27.11.20 u 17:45

Svedoci smo stravičnih brojki u celom svetu i to sve kao posledica ozloglašenog virusa COVID-19.

Sada kada se situacija malo smirila u svetu fudbala, što zbog redovnog testiranja, što zbog velike brige apsolutno svih sportskih radnika, stigao je novi problem.

Aktuelni šampion Engleske, ekipa Liverpula, prema rasporedu trebala je da gostuje Mitjilandu u Danskoj, u okviru petog kola Lige Šampiona. Postoje problemi između pravila koja su doneta od strane Engleske i Danske vlade, pa se meč ne može odigrati na ‘MCH areni’ u Herningu.

Podsećamo, da su ovi problemi jedva prevaziđeni i prilikom prvog duela odigranog u Engleskoj, ali manjak tolerancije, kao i nešto lošija situacija sa već pomenutim virusom, doneli su nam menjanje lokacije.

Nakon kratkog vaganja, doneta je odluka da to bude jedan najlepših stadiona u tom delu Evrope – ‘Signal Iduna Park’, odnosno dom fudbalera Borusije iz Dortmunda.

Popularni ‘Milioneri’ rado su prihvatili da budu domaćini ovog duela. Ono što se nikako ne sme zaboraviti jeste da je trener Liverpula, gospodin Klop upravo na ovom stadionu, dugogodišnjim radom stvorio svoje ime.

Liverpul je prvi susret u grupnoj fazi protiv Danaca dobio rezultatom 2:0, a strelci su bili Žota i Mohamed Salah iz kaznenog udarca u samoj završnici susreta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter