0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš/Aleksandar Ilić

‘SVE JE UNIŠTILA KORONA’: Đuričić nakon manje od dva meseca napustio klupu Radničkog iz Niša!

Objavljeno: 26.11.20 u 19:29

Milan Đumi Đuričić nije više trener Radničkog iz Niša.

Iskusnom stručnjaku je ovo bio drugi mandat na klupi ekipe iz Niša. On je na ‘Čair’ stigao u oktobru, i nedugo zatim uspeo da pobedi Partizan na domaćem terenu.

Delovalo je tada da će Radnički uspeti da se vrati na pobednički kolosek, međutim, nakon skoro dva meseca, došlo je do prekida saradnje, saznaju ‘Novosti’.

PROČITAJTE JOŠ: MALA ‘KNJIGA’ KOJA ĆE OTKRITI MNOGO TOGA: Tumbaković sprema izveštaj na 150 strana, objasniće sve do najsitnijih detalja!

Đuričić se oglasio povodom odlaska iz kluba:

– Već duži period moji saradnici i ja smo odsustni sa terena zbog problema sa virusom KOVID-19, Činjenica je da još 10 dana moramo biti u izolaciji i ne možemo pomoći ekipi u trenucima kada Radnički ima dve utakmice, sa Vojvodinom i Radom. Nažalost KOVID-19 je u potpunosti poremetio naše planove i ima direktan uticaj na rezultate. U dogovoru sa stručnim štabom i saradnicima koji su zaraženi Kovidom odlučili smo da se povučemo sa pozicije trenera koji vode prvi tim jer mi to u poslednjih mesed dana nismo ni radili. Zahvaljujemo se svima u FK Radnički na saradnji i iskreno nam je žao što je jedan dobar početak uništen Kovidom. Posebno se zahvaljujemo našim saradnicima koji ostaju u klubu i igračima na kojima je težak zadatak da preokrenu rezultatsku krizu – rekao je Đuričić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter