0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

STIGLI REZULTATI AUTOPSIJE: Evo od čega je umro Dijego Maradona

Objavljeno: 26.11.20 u 09:40

Dijego Armando Maradona je prema prvim podacima preminuo od posledica srčanog udara u sredu, nakon čega je odrađena autopsija.

Do tog zaključka došlo je čak šest zvaničnih lekara sudske medicine i ekspert u ime porodice, koji su radili na autopsiji.

PROČITAJTE JOŠ: NENAD LALATOVIĆ: ‘Nudili su mi 200 hiljada evra da guram igrače’

Proces je trajao čak tri sata, obavljen je u bolnici u San Fernandu nakon čega je porodici rečeno od čega je konkretno preminuo ‘El Pibe’.

Porodica je čak imenovala i lekara koji je bio zadužen da prati i nadgleda postupak autopsije koji je trajao od 19.30 do 22.30.

U njoj su učestvovali direktor Sudsko-medicinskog korpusa San Isidro Federiko Korasaniti, njegov kolega iz pravosudnog odeljenja San Martin, direktor Odeljenja naučne policije policije Buenos Ajres i još dvoje forenzičara iz Korpusa sudske medicine, sudovi San Isidro.

Njima se pridružio i šesti lekar ispred porodice Maradona.

Ovo su prvi rezultati studije koja će biti gotova tek nakon rezultata toksikološke analize preko koje će biti utvrđeno potencijalno prisustvo alkohola ili nekih nedozvoljenih supstanca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter