0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

PRESUDIO JE ČIST KVALITET: Obradović besan nakon poraza – ‘Moraćemo da popričamo u vezi nekih stvari’

Objavljeno: 26.11.20 u 22:51

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Efesa u meču 11. kola Evrolige – 64:75.

Crveno- beli, očigledno umorni od velikih napora tokom novembra u kome su odigrali 10 utakmica, a ukupno 9 tokom 20 dana, nisu imali snage da se bore za pobedu u meču sa turskim timom koji je osim početka kontrolisao meč i zasluženo dođao do bodova.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE OVO NAJLOŠIJI ZVEZDIN MEČ OVE SEZONE?: Desetkovani Efes bez ikakvih problema slavio u ‘Pioniru’!

– Bez obzira na to što im fale odlični igrači Micić, Boboa, Danston i Plajs, ekipa koja je tu ima kvalitet, poene… Energetski su mogli da odigraju jednu utakmicu, a mi smo se dosta patili na tom planu. U samoj pripremi nismo mogli previše taktički da reagujemo, više je bila regeneracija ekipe, ali pravi kvalitet igrača poput Larkina, Simona, Moermana smo mogli da vidimo večeras. Svaka manja situacija, završetak napada, primer je kada se vidi čist kvalitet – rekao je Saša Obradović nakon meča.

Koliko je utakmica sa ovakvim rezultatom bila realno stanje bez Hola i O’Brajanta i nakon niza od 10 utakmica?

FOTO: KK Crvena zvezda

– Ne bih da tražim izgovore. To nam je – što nam je. Svi imaju problema. Sa dva kvalitetna igrača smo mogli da držimo ritam. Danas nisu mogli da nam pomognu i dobro je da sada imamo pauzu da malo osvežimo ekipu, uz raspored koji nije lakši i nema lakih protivnika, ali ćemo uz manje putovanja moći da radimo na formi ekipe. Očekujem bolji period.

Koliko naredni period može da bude lakši?

Da vidimo prvo, da se oporavimo, da porazgovaramo šta smo mogli da uradimo u nekim situacijama, što se tiče osnova igre, da pokušamo da to popravimo i da pokušamo da imamo i malo treninga, a ne samo da treniramo kroz utakmice, što nikad nije bilo dobro – zaključio je trener crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter