0
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

‘KLINCI’ SU SAZRELI ZA VELIKA DELA: Mladi sastav Proletera pružio žestok otpor Vojvodini

Objavljeno: 26.11.20 u 19:43

Podmlađeni sastav Proletera sa čak 7 mladih talentovanih igrača Mitrovićem, Bacanovićem, Jokovićem,Ilićem,Jankovićem, Živojinovićem, Kojićem i na  golu raspoloženim Elesinom u prvoj postavi pružio je žestok otpor osvajaču kupa Vojvodini.

Nakon 90. minuta igre, fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Proletera rezultatom 2:0.

Držali su se Slanobarci hrabro u prvomm poluvremenu, nisu dozvolili Vojvodini da razvije prepoznatljivu  igru, zadavali puno problema Drinčiću i drugovima.

I ono malo prilika bile su lak plen za Elesina. U nastavku su  „Karađorđem“ prodefilovala još četvorica igrača na  koje se u  budućnosti mora ozbiljno računati. Solidan učinak zabeležili su Pejić, Gluščević, Đurić i Papović. I pored poraza  koji je došao golovima Čovića, nakon  sumnjive situacije jer su reklamirali ofsajd poziciju, i gola u nadoknadi Zukića strateg Branko Žigić bio je prezadovoljan igrom i zalaganjem budućih pvotimaca.

PROČITAJTE JOŠ: U MARADONINU ČAST: Belgijanci spremili posebnu koreografiju pred meč sa Zvezdom! (FOTO)

– Ni jednog trenutka nismo se obrukali šta više pokazali smo „zube „starijem bratu, bili dosta hrabri, nekonkretni u napadu.Ovi momci pokazali su da zaslužuju veću minutažui da su velika perspektiva i svetla budućnost kluba.čestitam Vojvodini na plasmanu u narednu rundu a mi se svom  pozitivnom energijom okrećemo veoma bitnoj utakmici za bodove sa javorom. Vidimo je kao novu priliku za bpotvrdu visokog plamsna i šansu mladih da potvrde talenat – istakao je Žigić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter