7
Domaći fudbal

BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE ODGOVORIO VIDIĆU: ‘Pa, je l’ trebalo Kokeza, Pantelić i Bjeković da uđu na teren da uklizavaju?!’

Objavljeno: 26.11.20 u 16:28

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde Goran Drulić još jedan je u nizu poznatih sportista koji su se oglasili povodom otvorenog pisma Nemanje Vidića.

On je rekao da je razočaran što se ekipa ni posle 20 godina nije plasirala na Evropsko prvenstvo i podržao je rad Fudbalskog saveza Srbije.

– Vidim da pljušte kritike na račun rukovodstva Saveza. Pa šta je trebalo, da se Pantelić, Bjeković i Kokeza spuste na teren, da krenu da ‘uklizavaju’, da ‘grizu’, da nešto počne da se dešava u igri Srbije – kaže nekadašnji reprezentivac Goran Drulić za ‘B92’.

Takođe je prokomentarisao pismo Nemanje Vidića.

– Nećemo ništa dobiti na taj način. Pazite, ja se sa Markom Pantelićem poznajem od 1992. godine, zajedno smo počeli u Zvezdi, Vidić je nešto mlađi, ali se isto tako znamo ceo život. Nema veze što se trenutno ne družimo, fudbal nas je spojio i veoma poštujemo jedni druge – navodi Drulić, pa dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: TAKUMA ASANO VEOMA TUŽAN ZBOG SMRTI MARADONE: Na nama je da ispišemo novu istoriju

– Svako od nas je dužan da se stavi na raspolaganje srpskom fudbalu i da pomogne koliko može. Nemamo nikakve koristi od ljudi koji se ponašaju kao generali posle bitke. Oprostite, ali ja posle utakmice sa Škotskom nisam mogao da kažem ‘u redu je, momci su izginuli za Srbiju, ali nisu imali sreće.

Druliću nije jasno kako Aleksandar Mitrović nije dobio nijednu pravu loptu protiv Škotske.

– On je snažan momak, jak u duelima, pogađa mrežu iz svih mogućih pozicija. Morao je da mnogo više da bude uključen u akcije srpskog tima, kao što je bio slučaj na svim prethodnim utakmicama. Sa druge strane, treba biti objektivan, Škoti su u taktičkom smislu odigrali fenomenalan meč. Njihov selektor je perfektno zatvorio sve zone terena gde je naša reprezentacija najjača.

0
0

7 Komentara

  1. Bravo Druliću! Da ne beše njih nebi ti ni video reprezentaciju! Sad predloži doktora sa INTERPOLOV CV! Vrati dug,jer da su igrali oni koji su trebali igrati ovo nam se ne bi dešavalo!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pojedinačna utakmica je samo kap koja je prelila čašu,tako i utakmica protiv škocke, sistem u fudbalu je sporan klike i mafija vladaju fudbalom fudbal privatizovani i pojačati državni kontrolu para kao svuda toće dati da i rezultat bude fudbalski a ne klika menadžera pojedinaca koji se bogate o državnom trošku

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa znaci da strucni stab ili ko je vec odgovoran nije uradio svoj posao kako treba. Nisu samo igraci tim, oni su fizicki izvrsioci. Toliki fudbalski strucnjaci u zemlji a nigde ih gde treba, sve se na igrace svaljuje. Gluposti

    0
    0
    Odgovori
  4. Kokeza i ostali nisu mogli da uklizavaju na teren ali uklizavali tamo gde nisu smeli… Pravili su greske tamo gde nisu smeli.. Njihova odgovornost je velika i zbog toga moraju da napuste svoja mesta u FSS i prepuste nekom drugom ko ce nadam se raditi drugacije od njih i ko ce dozvoliti selektoru da sam bira igrace sa kojima ce raditi a kako to ce biti njegov problem a FSS ce biti tu da im obezbedi uslove za nesmetani rad.. Tad cemo moci da kazemo da je selektor kriv ili nije!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter