1
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Kada je Liga šampiona, neka bude i goleada

Objavljeno: 25.11.20 u 10:49

Kada je sreda i kada se igraju utakmice Lige šampiona, onda je bespotrebno pričati o kvalitetu ‘materijala’ za danas, a u saradnji sa našim betting parnerom Soccer kladionicom spremili smo vam nekoliko zanimljivih predloga.

18.55 Menhengladbah – Šahtjor

Najzanimljivija grupa do sada. Šahtjor pobedi Real u Madridu, odigra nerešeno kao domaćin protiv Intera u Ukrajini, a onda, na istom stadionu, doživi katastrofu 0:6 protiv ovog rivala?! Plea je kod domaćina dobio pozitivan nalaz na koronavirus, a upravo je on bio strelac tri gola u prvom duelu. Pod upitnikom u timu Marka Rozea je i Jinas Hofman. Ako Jan Zomer ne bude pravio kikseve, domaćin je u velikoj psihološkoj prednosti koju bi morao da materijalizuje.

Predlog: GG (1.60)

18.55 Olimpijakos – Mančester siti

Da se meč igra pred punim tribinama uz ovakvu formu Engleza, ne bismo trepnuli dok bismo pokazivali da se veruje u Atinjane. Ovako, bez pritiska publike, šanse su negde 50-50 da meč ode u oba pravca. Gvardiolina ekipa je veoma ranjiva i tu više nije problem samo odbrana. Počeli su i u napadu da štucaju. Ovaj meč im je pod moranjem, a kada su već uložili toliki novac u tim, ne bi trebalo da omanu.

Predlog: X2&I2+ (2.65)

21.00 Alijanc Bajern – Salcburg

Surovo je kažnjena želja Salcburga da se nadigrava sa Bajernom u prošlom kolu Lige šampiona (2:6). Poveli su, pa izjednačili na 2:2, a onda je usledila sva snaga šampiona. Nije se znalo sa koje strane više puca po Austrijancima. Ništa im se bolje ne sprema ni sada, jer je Hansi Flik ljut zbog remija sa Verderom (kako je tek onima koji su čekali pobedu Bajerna…). Golovi ovde deluje kao prirodno stanje stvari.

Predlog: I2+&II2+ (2.20)

Vanda Metropolitano Atletiko – Lokomotiva

Možda zvuči čudno, ali slične su filozofije u mislima obojice trenera. I Dijego Simoene uvek gleda prvo da zaštiti gol, kao i Marko Nikolić. Malo je nedostajalo da Srbin možda i ne dočeka ovaj meč, ali je sa igračem manje slavio protiv Arsenala iz Tule. Puni samopouzdanja su Španci posle trijumfa nad Barselonom. Sigurno će želeti što pre da završe posao ovde, ali ako bedem ispred Giljermea izdrži u prvih 45 minuta, biće sve teže Feliksu, Kosti i ostalima. Nedostaje Suarez.

Predlog: D2-3 (2.00)

Velodrom Olimpik Marselj – Porto

U Marselju su zaboravili kako izgleda dobiti utakmicu Lige šampiona. I taman kada su očekivali da dobiju izuzetno raspoloženog Nemanju Radonjića, srpski fudbaler se povredio i odsustvovaće još minimum dve nedelje. Porto je iskusni borac u ovom takmičenju. Pobeda ovde bi mu otvorila vrata plasmana među najboljih 16. Najveći problem mu je Andre Vilas-Boas, a sve ostalo je savladivo.
Predlog: X2&2-3 (3.00)

Enfild Liverpul – Atalanta

Iako mu je tim desetkovan povredama, Jirgen Klop uspeva da podigne formu izabranika. Spisak povređenih i bolesnih je impozantan: Van Dajk, Gomez, Robertson, Aleksander-Arnold, Okslejd-Čemberlejn. Ipak, ima tu dovoljno kvaliteta i bez navedenih. Salah se izgleda oporavio od korone. Atalanta ne igra na nivou od prošle sezone, odnosno, rivali se lakše prilagođavaju sada onim tajfunskim napadima kluba iz Bergama.

Predlog: 1&3+ (2.10)

UKUPNA KVOTA 117.53 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. Kad budete realno gledali statistiku i formu u kojima se nalaze timovi , a pre svega kad budete igrali sa manjim kvotama i fiksevima možda ćete nešto i pogoditi , a ovako dok maniječite potiketu ništa naravno…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter