in , ,

NEREALNE SLIKE IZ UKRAJINE: Nezadovoljni huligani oteli direktora kluba, a onda ga udarali i provozali u kontejneru (VIDEO)

FOTO: Screenshot

Kada su navijačke akcije u pitanju svašta smo do sada videli, ali nešto ovako još ne.

Kada je u pitanju ukrajinska scena navijači Desne iz Černigova važe za jednu od najvernijih i najodanijih grupa, ali često ne uspevaju da primire jake emocije.

I tokom pandemije korona virusa, kada ne mogu na tribine, oni se okupljaju oko stadiona ‘Jurij Gagarin’ i pevaju navijačke pesme.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA ODLETELA ZA BELGIJU: U avionu nema petorice stanradnih, mesta za tandem iz omladinskog tima (FOTO)

Ovo zdanje za njih je veoma važno, a kada je direktor stadiona Oleksandr Ovčarenko najavio da će klub biti izbačen sa istog, onda je nastao haos.

Naime, njih 30 juče je sačekalo direktora pred stadionom, a zatim su ga na silu odveli i ubacili u kontejner za smeće. Ovčerenko je u napadu zadobio lakše povrede glave, jer su ga navijači nekoliko puta udarili zatvaračem kontejnera, a bilo je i nekoliko pesnica.

Inače, Ovčerenko je neprijatnost doživeo nakon samo sedam dana na poslu, pošto je prošle nedelje postavljen na ovu funkciju. Kada se proširila informacija u javnosti, da je njegov plan deložacija Desne, odmah je krenula pobuna među ultrasima.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZVEZDA ODLETELA ZA BELGIJU: U avionu nema petorice standardnih, mesta za tandem iz omladinskog tima (FOTO)

‘MORAO SAM DA MU ZAPRETIM’: Nenad Lalatović se prisetio čuvenog sukoba sa Kataijem