0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

LIGA ŠAMPIONA:Nemci ponovo ubedljivi! Olimpijakos pružio snažan otpor, Siti ipak slavio!

Objavljeno: 25.11.20 u 21:21

Završene su dve utakmice!

U okviru 4. kola grupne faze Lige šampiona, odigrane su dve utakmice. Svi mečevi su počeli minutom ćutanja u čast legendarnog Dijega Maradone koji je danas preminuo.

Borusija Menhengladbah je stadionu ‘Borusija-Park’ dočekala ekipu Šahtjora. Nakon ubedljive pobede u Ukrajini, rezultatom 0:6, tim iz Nemačke je ponovo slavio. Meč je završen rezultatom 4:0.

Domaćin je poveo u 17. minutu kada je Lars Stindl zatresao mrežu golmana Pjatova. Nemac je bio precizan sa bele tačke. 

U 34. minutu, Stindl se našao u ulozi asistenta. Niko Elvedi je postigao pogodak i duplirao prednost domaće ekipe. 

Uzbudljivo prvo poluvreme završeno je još jednim golom. Embolo je savladao iskusnog čuvara mreže i na pauzu se otišlo rezultatom 3:0.

U nastavku igre videli smo samo jedan pogodak. Konačan rezultat postavljen je u u 77. minutu kada je iskusni Oskar Vendt zatresao mrežu Šahtjora. 

PROČITAJTE JOŠ: ‘NEĆEMO SE BRANITI’: Stanković najavio ofanzivnu igru protiv Genta, cilj je jasan – prezimljavanje u Evropi!

Crveno-beli iz Pireja su dočekali ekipu Mančester Sitija u Grčkoj. Engleski klub je imao ulogu velikog favorita. Tim koji sa klupe predvodi legendarni Pep Gvardiola je nametnuo svoj prepoznatljiv ritam od samog starta utakmice. Meč je završen rezultatom 0:1.

Igrači Olimpijakosa su bili veoma borbeni i pokazali su veliku želju na terenu.

Mančester je poveo u 36. minutu meča, kada je Filip Foden zatresao protivničku mrežu. Asistenciju je upisao Rahim Sterling.  Do kraja meča rezultat se nije menjao.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter