0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

LEPE VESTI ZA ‘DELIJE’: Stigla potvrda sa Malog Kalemegdana – Obradović može da računa na reprezentativca u utakmici sa Efesom!

Objavljeno: 25.11.20 u 15:15

Košarkaška reprezentacija Srbije počela je u utorak okupljanje u Helsinkiju gde će biti sedište nacionalnog tima tokom utakmica u predstojećem FIBA prozoru.

Seniorski tim Srbije odigraće dva kvalifikaciona meča u ‘balonu’ u Espu u Finskoj protiv selekcija Švajcarskei domaćina Finske.

Prvi protivnik je Švajcarska u subotu od 15.30 časova, drugi domaćin Finska u ponedeljak od 18 časova.

Od predstavnika KK Crvena zvezda mts na ovoj reprezentativnoj akciji su: Marko Simonović, Boriša Simanić i Aleksa Radanov, član stručnog štaba je Bogdan Karaičić, u lekarskom timu se nalazi Dr. Milan Mirković, dok je tim menadžer nacionalnog tima Nebojša Ilić.

PROČITAJTE JOŠ: ‘PAZI SE, CRVENI KARTON ZA TEBE’: Fudbaleri srpskog šampiona snimili kratak spot sa jakom porukom! (VIDEO)

Zbog obaveza KK Crvena zvezda mts u Evroligi i predstojeće utakmice sa Anadolu EFES-om, iskusni Marko Simonović priključiće se reprezentaciji u petak u Helsinkiju, dok su ostali krenuli na okupljanje tokom utorka, nakon odigrane utakmice ABA lige.

Reprezentacija Srbije je u kvalifikacijama za EP koje će se održati 2022.godine odigrala dva meča. Finska je savladana ubedljivo 80.58, dok je u 2.kolu naš nacionalni tim izgubio u hali ‘Aleksandar Nikolić’ od reprezentacije Gruzije.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter