0
Košarka

FOTO: KSS

KRAJ SAGE, ODJEKNULA NBA BOMBA: Bogdan Bogdanović konačno ima novi klub!

Objavljeno: 25.11.20 u 09:16

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović pronašao je tim čiji će dres nositi u narednom periodu.

Reprezentativac naše zemlje je trejdovan iz Sakramenta u Atlantu.

On će sa Hoksima potpisati četvorogodišnji ugovor vredan 72 miliona dolara.

Ovim je stavljena tačka na ‘dramu’ koja je trajala nekoliko dana pošto je Bogdanović bio ograničeni slobodan agent i Kingsi su imali priliku da izjednače svaku ponudu koja stigne za njega. Ipak, ‘kraljevi’ to nisu iskoristili, što je iskoristila Atlanta.

Mora se u obzir uzeti i činjenica da nakon što je Sakramento dao 163 miliona dolara Dieronu Foksu manevarski prostor je postao znatno sužen, a velike ugovore od pre imaju i Badi Hild, Harison Barns, a uskoro će imati i Marvin Begli Junior.

Na kraju, Bogdanović će u sledećoj sezoni igrati u Atlanti, koja je dobrano promenila tim, zajedno Trejom Jangom, Režonom Rondom, Danilom Galinarijem, Džonom Kolinsom, Klintom Kapelom…

Srpski košarkaš je tačku na borabak u Kaliforniji definitivno stavio objavom na Tviteru.

– Velika zahvalnost Sakramento Kingsima što su me sa toliko ljubavi dočekali u NBA ligi. Hvala vam što ste mi dozvolili da pratim svoje snove! Hvala navijačima i gradu što ste me ugostili i podržavali čitavo vreme. Nedostajaće mi prijatelji, saigrači i jedni od najboljih navijača u NBA! Hvala vam, vaš Bogi, napisao je Bogdan.

Bogdanović je trenutno i predmet istrage zbog navoda o njegovim prethodnim pregovorima sa Milvoki Baksima pre nego što je počeo period u kojem igrači imaju dozvolu da pričaju sa drugim timovima. Iako se u jednom momentu pominjala i Indijana, na kraju, bivši košarkaš Partizana i Fenerbahčea se ipak odlučio za Atlantu.

Inače, Bogdanović je tokom prošle sezone beležio 15,1 poen, 3,4 asistencije i 3,1 skok po meču u NBA ligi.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter