1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

‘OVAKO SE NE OSVAJAJU TROFEJI’: Uprkos pobedi, Obradović ima razloga da bude nezadovoljan!

Objavljeno: 24.11.20 u 09:18

Bez obzira na pobedu, trener crveno-belih ima što šta da zameri svojim izabranicima.

Prvi ovosezonski derbi pripao je Crvenoj zvezdi, nakon prave drame ekipa sa Malog Kalemegdana je pobedila sa 85:86.

– Važno je pobediti, a to je uvek dobar osećaj. Međutim, nije bila ovo kvalitetna utakmmica, više je bila rezultatski zanimljiva. S jedne strane, kod nas se osetio evidentan umor posle dva ‘dupla programa’ u Evroligi – moglo je to vrlo jasno da se vidi u koncentraciji kod naše ekipe – rekao je najpre Obradović za TV Arena sport.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA IMA NAJBOLJU ODBRANU U LIGI: Crveno-beli superiorni u defanzivi!

Uprkos dvocifrenoj prednosti u više navrata tokom meča i 15 ubačenih trojki, Zvezda je u finišu dozvolila da meč odluči jedna lopta.

Moramo da budemo malo pametniji pri kraju utakmice, u Evroligi smo bili kažnjeni nekoliko puta. Sada nismo, ali završnica je bila onakva kakva ne bi trebalo da bude, s obzirom na iskustvo koje posedujemo. Važno je da smo pobedili i to je jedino o čemu možemo da pričam. Šutirali smo dobro za tri, ali nam je ofanzivni skok Partizana pravio problem. Šutiranjem za tri poena se može dobiti utakmica, ali se tako ne osvajaju trofeji. Odbrana je bila ispod nivoa, moramo da igramo preciznije u napadu i tako smo dali šansu Partizanu – zaključio je Obradović.

FOTO: KK Crvena zvezda/Twitter

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter