0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Jurimo golove na mečevima koji su ostali nakon uzbudljivog vikenda

Objavljeno: 23.11.20 u 10:25

Kao po obijačaju ponedeljak je rezervisan za utakmice koje zatvaraju kolo, a mi smo vam sa našim beting partnerom Soccer kladionicom iz bogate ponude izdvojili nekoliko zanimljivih predloga.

18.30 Barnli – Kristal Palas

Posle sedam utakmica, Barnli nema pobedu (0-2-5) i krajnje je vreme da je ostvari. Međutim, Kristal Palas nije ekipa protiv koje je to lako učiniti. Imaju pobede van svog terena nad Junajtedom i Fulamom, te poraze od Čelsija i Vulverhemptona. Dajš prati situaciju u vezi sa Korkom, ali po poslednjem izveštaju, moraće bez njega, a slično je sa Erikom Pitersom. Birdsli i Stivens su blizu povratku na teren. Milivojević ima virus, Tomkins, Vikam, Henesi i Ferguson su van stroja.

Predlog: 1-2 gola (1.90)

21.00 Vulverhempton – Sautempton

Koadi, Nouri i Oto su problem koje ima Santo, a priznaćete da su oni minorni ako ih uporedimo sa drugim ekipama. Od Vulverhemptona smo očekivali ove partije i položaj na tabeli. Sautempton je otkrovenje. Poput Šefild junajteda iz prošle sezone, samo sa izraženijom željom da napadaju. Nedostajao je Ings protiv Njukasla (vraća se sledećeg meseca), ali su Adam i Volkot odradili posao. Salisu bi mogao da zaigra, a mnogo bitnije je prisustvo Vard-Provsa.

Predlog: 2-3 (1.98)

21.00 Atletik Bilbao – Betis

Duel dva kluba koji još nemaju remi, s tim da je Betis odigrao utakmicu više i puno bolje stoji na tabeli. Igra utakmice sa puno golova, za razliku od Baskijaca koji se poslovično muče u napadu, ali imaju solidnu odbranu. Sada će biti na ispitu jer Betis dolazi sa namerom da pobedi i koristiće svaku priliku da kazni domaćina koji će morati da igra ofanzivnije i sa više rizika.

Predlog: GG (1.92)

23.15 Uni. Konsepsion – Huačipato

Gosti su poznati u Zemunu po tome što ih je svojevremeno jedan igrač SOCCER kladionice cele sezone igrao I2+, a oni su se trudili da mu svaki put to vrate. Prošlo je od tada mnogo godina, ekipa je čak išla i stepenik niže, ali se vratila u elitni rang Čilea. Ako je suditi posle 19 kola deluje da će ispuniti prvi cilj, a to je opstanak. I ne samo to, ovo je direktna borba za sedmo mesto koje u Čileu vodi u kvalifikacije za Kopa Sudamerikana. Domaćin ima nešto bolji napad, gosti odbranu.

Predlog: I2+ (2.85)

UKUPNA KVOTA 20.58 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter