0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ KOMBINOVAO ZA DERBI U NOVOM SADU: Navijači brinu jer nema miljenika i važnog defanzivca (SASTAVI)

Objavljeno: 22.11.20 u 17:06

Derbi meč 15. kola Superlige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina od 17 časova i 30 minuta dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz tri remija i dva poraza, pa su uoči ovog kola sa 30 bodova na svom kontu zauzimali 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 3:3.

Gosti su sa druge strane neporaženi, uz dvanaest ostvarenih pobeda i dva remija, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 3:2. Tokom prethodne sezone dva tima su odigrala dva međusobna susreta, a Beograđani su oba puta bili uspešniji rival.

PROČITAJTE JOŠ: PONOVO NAVIJAČI NA ZAKLJUČANIM SUPERLIGAŠKIM TRIBINAMA: Potpuno neočeivano vođa pristalica turskog kluba gledao utakmicu u Beogradu! (FOTO)

Što se sastava tiče za koje su se odlučila dvojica trenera, crveno-beli su oslabljeni zbog neigranja Kataija, koji se oporavlja od povrede primicača. Virusom korona je inficiran i standardni levi bek Milan Rodić, a u postavi nema ni Degeneka i Gobeljića. I Lalatović se potrudio da iznenadi, pa će od prvog minuta na terenu biti mladi desni bek Marko Bjeković

Evo i kompletnih sastava:

VOJVODINA: Vukliš – Andrić, Bralić, Devetak, Đorđević – Drinčić – Čović, Bjeković, Bojić, Vukadinović – Mrkaić

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić, Pankov, Milunović, Eraković – Sanogo, Petrović – Ben, Kanga, Ivanić – Falčineli.

Podsetimo, jesenji duel odigran u Novom Sadu završen je rezultatom 1:2, dok je prolećni duel u Beogradu završen rezultatom 2:0. Zanimljivo je da je ekipa Crvene zvezde prethodnih jedanaest međusobnih duela rešila u svoju korist.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter