0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

PREMIJER LIGA SE IGRA NA GRADILIŠTU: Nesvakidašnja tribina niče iznad reke, igrači navijačima bacali dresove na skelu (FOTO)

Objavljeno: 22.11.20 u 19:48

London bi uskoro mogao da dobije još jedan najsavremeniji sportski objekat.

Restorani na obali Temze, bazen, teretana, park, lokali i još mnogo toga biće deo novog ‘Krejven Kotidža’, doma fudbalera Fulama, koji je u izgradnji.

Ali, dok novi objekat ne bude u funkciji, lopta mora da se kotrlja.

PROČITAJTE JOŠ: PONOVO NAVIJAČI NA ZAKLJUČANIM SUPERLIGAŠKIM TRIBINAMA: Potpuno neočeivano vođa pristalica turskog kluba gledao utakmicu u Beogradu! (FOTO)

Tako je tim iz Londona spojio prazne tribine zbog korona virusa sa renoviranjem stadiona, pa su danas Fulam i Everton igrali na pravom gradilištu.

Dok su igrači dva tima vodili bitku za bodove, na skelama su bili građevinci koji dižu novu tribinu, onu koja se naslanja na obalu Temze.

Oni su na kraju imali i dosta sreće. Nakon što je susret završen, pojedini fudbaleri su prišli gradilištu. Jedan od radnika je na poklon dobio dres Rišarlisona, koji mu je lično Brazilac bacio preko ograde.

Njegova reakcija oduševila je korisnike drušvenih mreža:

Nova tribina Fulamovog stadiona deluje nestvarno, što možete videti:

Ova velika ulaganja morali bi da isprate i rezultati, koji nisu najbolji. Fulam je ponovo poražen (3:2), a do sada je osvojio samo četiri boda. Naš Aleksandar Mitrović igrao je od 58. minuta, ali nije uspeo da se upiše među strelce.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter