in ,

KIK BOKS PRVENSTVO SRBIJE ODRŽANO U LESKOVCU: Nišlijama u K1 nema ravnih!

Završeno je Prvenstvo Srbije u disciplini K1 za kadete, juniore i seniore B klase, a na takmičenju je svoje veštine prikazalo 28 klubova i 118 takmičara.

Pored državnog prvenstva održan je i Srbija Open kup, gde su učestvovali borci iz Srbije i Moldavije. Najbolji na državnom prvenstvu bili su takmičari Kik boks kluba Niš sa osvojene četiri zlatne, šest srebrnih i bronzanom medaljom, a iza njih su bili Voždovac fajt tim (četiri zlatne, srebrna i dve bronze) i Topić tim (po tri zlata i srebra, uz jednu bronzu).

Najbolja kadetkinja je Jana Đerić, kategorija (-55 kg, Velež), a u B klasi seniora najviše je pokazao Edvard Zemanko (+91 kg, Budo kluba Senta).

Najbolju partiju na Srbija Open kupu pružio je takmičar Palminih tigrova – Dušan Radović. Takmičenje je sprovedeno pod strogim nadzorom poštovanja higijensko sanitarnih mera.

Kik bokseri će se ponovo okupiti u Nišu gde će se na takmičenju ‘Balkan best Fighters’ (od 4. do 6. decembra) takmičiti pioniri, kadeti, junior i seniori u disciplinama lou kik, K1, ful kontakt i point fajting. Ukoliko epidemiološka situacija u zemlji dozvoli, kruna susreta kik boksera ove godine biće Zlatni kik bokser, međunarodni sportski događaj koji se organizuje na kraju takmičarske sezone gde se sumiraju uspesi i nagrađuju najbolji kik bokseri Srbije.

FOTO: KIK BOKS SAVEZ SRBIJE

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DAN POSLE – HOLENDER NAKON POGOTKA KOJIM JE ‘PRESUDIO’ PROLETERU: Žao mi je što nisam igrao u derbiju, ali biće ih još, polako…

NEĆETE VEROVATI O ČEMU SE RADI: Košarkaši Mege i Primorske oborili neslavni rekord – ovo nikada niko nije uradio u ABA ligi!