0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

SAŠA OBRADOVIĆ: Atmosfera na klupi nas motiviše, mislim da ćemo praviti iznenađenja

Objavljeno: 21.11.20 u 09:10

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović posle poraza od Barselone sportski je priznao neuspeh i pružio ruku boljem timu.

Katalonci su opravdali prvo mesto koje zauzimaju u Evroligi i slavili protiv crveno-belih sa 76:65.

– Čestitam Barseloni, zaslužili su pobedu, bez ikakve sumnje i bez ikakvog pitanja. Imali smo određene teškoće da igramo protiv tako organizovanog, velikog i atletski sposobnog tima i zadovoljan sam drugim delom meča i trudom svojih igrača. Nismo odustali, borili smo se do kraja i to je pozitivan utisak za nas iz ove utakmice – rekao je Obradović.

Utakmica je prelomljena u prvoj četvrtini u kojoj je Zvezda postigla samo šest poena (19:6).

– Imam određenih primedbi na prvu deonicu. Znam da je Barselona jedna od najboljih ekipa u Evropi, ali možda je naša igra u Milanu uticala na našu prvu četvrtinu večeras – istakao je strateg crveno-belih.

Ipak, Obradović je zadovoljan i reakcijom klupe i time što je unela na svaki način energiju timu.

Kao pozitivno izdvajam i našu atmosferu na klupi. To nas sve motiviše za budućnost, uključujući mene. Mislim da ćemo praviti iznenađenja – poručio je Obradović.

Košarkaše Zvezde u ponedeljak od 21 sat očekuje ‘večiti’ derbi protiv Partizana u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’ u okviru 8. kola ABA lige.

 

 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter