1
Fudbal

RUSKI MEDIJI: Bivši trener Crvene zvezde glavni kandidat za selektora Srbije!

Objavljeno: 21.11.20 u 10:57

Iako je u poslednjoj utakmici Srbija deklasirala Rusiju sa 5:0, pozicija Ljubiše Tumbakovića ozbiljno je uzdrmana, naravno, zbog poraza od Škotske.

Srbija je ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo posle 20 godina i zbog toga su odmah krenule priče o novom selektoru.

O tome se ne govori samo u srpskoj, već i u ruskoj javnosti, odakle stiže informacija da bi naslednik mogao da bude Miodrag ‘Grof’ Božović.

Ruski sajt ‘Čempionat’ je objavilo da je nekadašnji trener Crvene zvezde, a aktuelni šef struke Krila Sovjetov iz Samare, jedno od imena na spisku želja Fudbalskog saveza Srbije.

Ostala nisu navedena, ali se poslednjih dana u Srbiji moglo čuti o Draganu Stojkoviću PiksijuVladanu Milojeviću, pa i verovatno najvećoj želji navijača ‘orlova’, Veljku Paunoviću.

Priča o selektoru, ali i čelnicima ‘kuće fudbala’, epilog bi trebalo da dobije u decembru, za kada je zakazana Skupština FSS.

Poslednja dešavanja i oglašavanja bivših reprezentativaca svakako najavljuju promene u mnogim strukturama Saveza.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter