0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

‘MORAM DA BUDEM ZADOVOLJAN’: Osmeh na licu trenera Mege nakon teške pobede u Kopru

Objavljeno: 21.11.20 u 22:32

U izuzetno uzbudljivoj utakmici 8. kola ABA lige Mega je posle produžetka slavila na gostovanju ekipi Koper Primorska sa 69:71 i tako došla do šeste pobede u osam kola regionalnog takmičenja.

Na konferenciji za štampu posle meča trener Mege Vladimir Jovanović je istakao da na kraju mora da bude zadovoljan pobedom:

– Čestitke mojim momcina na pobedi, a čestitam i Primorskoj na jako dobroj utakmici. Moram da kažem, bez obzira na krajnji rezultat, ne bi bilo nezasluženo da su i oni dobili. U prvom poluvremenu je utakmica bila daleko više na njihovoj strani. Uspeli smo posle toga da uspostavimo odbranu, gde smo u prvom poluvremenu u tom segmenu bili daleko lošiji. Na kraju, delio nas je jedan šut od poraza ili pobede, tako i njih, i moram da budem zadovoljan sam pobedom na kraju. Držali smo skok i odbranili reket, njihova slobodna bacanja koja nisu ušla i naše dve trojke koje su ušle su na kraju rešile utakmicu. Znali smo da će igrati usko i da će nas puštati u šutu za tri poena, danas to nije ulazilo i automatski smo ušli u problem. Još jednom čestitam Primorskoj na dobroj utakmici i želim da im poželim sreću i zdravlje u nastavku sezone, izjavio je trener Mege.

U narednom kolu Mega će dočekati Split.

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter