1
Domaći fudbal

STIGLO SAOPŠTENJE IZ VRANJA: Klub dostavio i fotografije prepiske sa društvenih mreža!

Objavljeno: 20.11.20 u 22:46

Priča se nastavlja!

Saopštenje kluba iz Vranja prenosimo u celosti.

-Naš bivši golman Miroslav Orlić suspendovan je iz razloga koji su Vam dobro poznati. Ono što niste znali, ali nismo ni mi, je sledeće:
U inboxu FB stranice našeg kluba stigle su poruke jedne gospođe. Pre toga je Orlić tražio od našeg kluba potvrdu o obavezama u Dinamu, kako bi odložio neko suđenje u Austriji, za koje nam nije rekao pravi razlog. Mi smo mu, kao i više puta do sada (kada je morao da operiše koleno i slično), izašli u susret i dali to što je tražio od nas, kako bi odložio suđenje za period kada je pauza.
Međutim, ubrzo su nam stigle poruke gospođe Tamare Stanić sledeće sadržine. Prvo nam je tražila broj telefona šefa stručnog štaba našeg kluba, Dragana Antića. Kada smo je pitali razlog zbog koga traži broj ona nam je odgovorila da joj treba zbog Orlića. Kada smo joj napisali da nam kaže o čemu se radi ona je napisala sledeće: “O vašem golmanu
Miroslavuu Orliću. O tom kriminalcu koji je trebao juče da bude na suđenju a pobegao je za Srbiju”. Postavili smo joj pitanje: “Šta je uradio, ako smemo da znamo?” Odgovorila je: “Ukrao mi je auto. I bio bi red da mi date broj, da ne bi čitali po novinama da jedan fudbalski klub podržava jednog narkomana i lopova. On će imati suđenje krajem
novembra, kada će morati da dođe. Oca jedne devojčice je gurnuo u zatvor i pobegao. Dok je vukao belo sve mu je bilo ravno do Kosova. Na kraju uvek istina izađe na videlo. Džaba je pobegao. Prevarant i lopov ciganski (to su njene reči) je to. Još ima karakter da se pojavljuje u javnosti. Lepo, imate golmana – narkomana. I verujte da sve što vam pišem imam napismeno”. Dodala je: “Čoveka strpao u zatvor i prevario za novac, koji mu je bio dužan za drogu. Juče se nije pojavio na sudu. Meni je ukrao auto iz garaže”. Kada smo dobili ove poruke, postavili smo pitanje Orliću zašto nam nije rekao pravi razlog zbog koga je na sudu?
Sve ovo što smo napisali u saopštenju (skrin-šotove poruka) šaljemo vam u prilogu.
Sportski pozdrav

FOTO: FK Dinamo Vranje

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter