0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Vraćaju se klupski megdani, i to derbijem u Francuskoj – tu je i Superliga

Objavljeno: 20.11.20 u 11:48

Nakon dve sedmice reprezentativnih mečeva, konačno se na program vraćaju klupski megdani, a mi smo vam u saradnji sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili kombinaciju evropskim mečeva za danas i duela Superlige Srbije za sutra.

Subota 17.00 Javor – Spartak

Javor je čudan sastav pošto je uspeo da savlada mnogo jače timove, ali je poklekao protiv Mačve, doduše uz promašen penal na 0:0. Znači da su i kraj Save mogli do bodova koje sada treba da nadoknade. Spartak je nesrećno poražen od Partizana i još uvek se ne oseća (posebno) odlazak Nikolića. Vladimir Gaćinović je otišao, a ekipu je preuzeo imenjak mu Buač…

Predlog: DII1-2 (1.95)

Subota 17.00 Radnik – Mačva

Đorđević je definitivno preporodio Radnik koji je otresitiji i, zahvaljujući napadaču Makariću, sve opasniji. Verovatno su unapred upisali bodove, ali ima neko u klubu ko poziva na oprez. Mačva je ostala bez predsednika Kralja, ali se pokrenula sa mrtve tačke pošto je Ortiz doneo tri boda u susretu sa Javorom, gde je Gordić sjajno branio. Ponovo će biti adut mada ga trener domaćina odlično poznaje.

Predlog: 1&I<II (2.85)

Subota 17.00 Mladost – Čukarički

Mladost sve ređe pobeđuje, a ne dešava joj se često da primi pet golova kao nedavno u Senti. Moraće malo da pojačaju ritam kako bi se ponovo približili vodećim klubovima. Čukarički se konsolidovao i odlično odigrao tri poslednje utakmice. Nisu klonuli duhom ni kada su gubili od ‘zmajeva’ i to je dodatni kvalitet za koji je zaslužan mladi trener Đorđević. Sledi mu još jedan veliki izazov.

Predlog: I<II (2.00)

Roazon 19.00 Ren – Bordo

Ova pauza je dobrodošla igračima Rena da predahnu od napornog ritma utakmica. Dolazi im Bordo, koji koji ima solidan igrački kadar, ali slabog trenera, te su zato rezultati ispod svih očekivanja. Verujemo da sada možemo očekivati pobedu domaćina uprkos većem broju neizvesnih igrača. Martin, Rugani, Kamavinga, Mouasa i Nijang su pod znakom pitanja kod tima iz Bretanje. Gostu su na spisku povređenih Mekser i Samuel Kalu. Ren je u seriji dobrih rezultata nad ovim rivalom.

Predlog: Ki1 (1.95)

Luj II 21.00 Monako – Pari Sen Žermen

Na papiru derbi, u realnosti pobeda Parižana. Monako od 2016. godine čeka trijumf nad ovim protivnikom, a povremene podele bodova, poput one iz prošle sezone na Parku prinčeva (3:3), nisu uteha navijačima. Pravilo je da bude dosta golova kada se sastanu, ali sada su upitni Nejmar, Mbape, Verati, Ikardi… Koga će Tuhel poslati na teren, znaće se na dan utakmice. Kovač nema toliko problema sa izostancima, ali njegovo ignorisanje Pavlovića postaje iritantno.

Predlog: GG&3+ (1.58)

El Sadar 21.00 Osasuna – Ueska

Protiv Atletika i Sevilje, tim Osasune nije uspeo da osvoji ni bod, što je bilo očekivano. Hrabro su igrali, ali im to nije donelo rezultat mada nisu zabrinuti. Biće ukoliko ne pobede Uesku koja ima šest remija, samo tri poraza, ali je i dalje bez trijumfa. Veliko opterećenje za novajliju koji je objektivno među slabijim ekipama u ligi i znalo se da će imati dosta problema.

Predlog: Ki1 (2.45)

UKUPNA KVOTA 82.19 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter