0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

PORAZ ZVEZDE U ŠPANIJI: Mirotić i ekipa zaustavili crveno-bele na samo 65 postignutih poena!

Objavljeno: 20.11.20 u 23:45

Barselona je prvoplasirana ekipa u Evroligi!

U okviru 10. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi, Barselona je ugostila tim koji sa klupe predvodi Saša Obradović.

Ekipa Šarunasa Jasikevičijusa je nametnula svoj ritam od samog starta utakmice. Klub sa Malog Kalemegdana nije uspeo da odgovori na isti način.

Katalonci su na pauzu otišli sa 17 poena prednosti. Nakon 20 minuta igre, rezultat je bio 39:22.

Crvena zvezda je zaigrala bolje u drugom delu igre, ali to nije bilo dovoljno za preokret. Meč je završen rezultatom 76:65 u korist domaće ekipe,

Barselona ima učinak od osam pobeda i jednog poraza,a imaju i utakmicu manje. Crvena zvezda je večeras zabeležila šesti poraz nakon 10 odigranih mečeva. Crveno-beli se nalaze na 12. poziciji.

PROČITAJTE JOŠ: SINIŠA GOVORIO NA PROMOCIJI, A ONDA SE UKLJUČIO I STANKOVIĆ: Mihina izjava će zanimati sve Zvezdaše!

Najefikasniji u domaćem timu,a i na parketu generalno, bio je Nikola Mirotić. Crnogorski košarkaš je meč završio sa 23 postignuta poena i četiri uhvaćene lopte. Oriola je dodao 12 poena, pet skokova i jedno uspešno dodavanje. Grčki reprezentativac Nik Kalates ubacio je 10 poena, a na to dodao sjajan učinak od tri uhvaćene lopte i čak osam asistencija. 

U timu Crvene zvezde istakao se Dejan Davidovac. Srpski košarkaš je meč završio sa 12 postignutih poena i tri skoka. Pratio ga je Duop Rit sa devet poena, četiri uhvaćene lopte i asistencijom. Teri je takođe imao devet poena i šest skokova.

FOTO: KK Crvena zvezda

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter