0
U pripremi

FOTO: KK Partizan

OHRABRUJUĆA VEST ZA GROBARE: Jaramaz se oporavlja od povrede, a evo kada će istrčati na parket!

Objavljeno: 20.11.20 u 18:23

Košarkaški klub Partizan poslednjih mesec dana je znatno oslabljen s obzirom da ne može da računa na usluge fantastičnog Ognjena Jaramaza.

Podsetimo, sjajni bek je polomio prst na desnoj ruci u utakmici protiv FMP-a u Železniku. Bez obzira što ne trenutno ne može da pomogne svojim saigračima u bitnim utakmicama, on redovno trenira.

Lepa vest za navijače Partizana je da je skinuo longetu, a takođe je počeo da radi sa loptom, što se moglo videti u četvrtak pred meč crno-belih protiv Huventuda.

PROČITAJTE JOŠ: JEL MOGUĆE DA JE OVOLIKO JAK?: Poznati snagator zaprepastio svoje pratioce na društvenim mrežama – umesto tegova, podiže ljude! (VIDEO)

– Pre tri-četiri dana sam skinuo longetu. Osećam se dobro, kost zarasta kako bi trebalo. Nadam sed a ću kroz dve ili tri nedelje biti potpuno spreman da igram utakmice – rekao je Jaramaz za ‘Sportski žurnal’ i dodao:

– Još ne mogu u potpunosti da koristim desnu ruku, kao ranije. Radim na tome da vratim funkcionalnost. Za sada radim vežbice i terapije. Treniram sa kondicionim trenerom Vladom Radonjićem, sa strane, malo košarku sa pomoćnim trenerima, onoliko koliko mogu.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter