3
Fudbal

I ON JE ‘STAO U RED’ DA PODRŽI VIDIĆA: Oglasio se još jedan srpski reprezentativac povodom goruće teme!

Objavljeno: 20.11.20 u 18:49

I on je podržao Vidića.

Povodom otvorenog pisma Nemanje Vidića o stanju u srpskom fudbalu, oglasio se i nekadašnji napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa da kako bi izneo svoje mišljenje.

Nekadašnji srpski fudbalski reprezentativac Dragan Mrđa istakao je u razgovoru za ’24sedam’ da je pažljivo pročitao poruku saigrača iz nacionalnog tima i Crvene zvezde Nemanje Vidića i oko njene sadržine ne želi da se vodi polemika.

PROČITAJTE JOŠ: KOLIKO OVAJ ČOVEK NEMA SREĆE: Taman što je ‘eksplodirao’, Luku Jovića ‘poterao’ novi maler!

– Ako takav čovek, bivši reprezentativac Srbije, igrač i ličnost kao što je Nemanja Vidić, odluči da se oglasi saopštenjem i započne ga rečima “dosta više”, onda zaista nije potrebno davati dodatna obrazloženja. On nije od onih koji bi nešto ishitreno rekao ili prelomio preko kolena. Siguran sam da je dobio pravu sliku stanja, da se dugo sve to skupljalo u njemu čim je odlučio da se oglasi. Mislim da sam dovoljno rekao – poručio je Dragan Mrđa.

0
0

3 Komentara

  1. On nepismen pa Zna sta I kako kao i svi ostali… zamisli pismeni sta bi rekli ?? I vulin je pismen kao vucko I ostali ??

    0
    0
    Odgovori
  2. alo dragi moji partizanovci: sasa ilicu, stojkovicu, savo milosevicu, nadj i ostali … gde ste sada … ?! ako se ne pridruzite vidicu, onda ste na strani ubacenih TROJANACA u partizan sa ljudima u i oko zvezde po svim klubovima i savezima … svaka cas vidicu, koromanu, mrdji ! raniji pokusaj ducija, slavnica, sekularca, golca, dula vujosevica … su ostali bez odjeka i rezultata … jer je medju sportistima – asovima u svim sportovima od fudbala, preko kosarke do vaterpola i … atletike. bas, bas , … puno, puno, ulizica-poltrona i muva podguznih … ako se bivsih i sadasnjih sportski asova … glas u horskoj podrsci od napustanja (za aktivne sportiste napustanje takmicenja ) a oni kao vidic sto svoje na terenima osluzise …, koji su po klubovima i savezima …vidicu se NE cuje … podrska na bilo koji nacin … organizovano. definitivno su sa ljudima u i oko zvezde i sa ubacenim TROJANCIMA u partizan sportski PROFITERI – TRUTOVI. sve to isto vazi i za nas obicne, postene, normalne navijace bilo kojim bojama da pripadama … jer svi zajedno imamo istu obavezu, da srpski sport spasimo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter