0
Evrokup

BITNA POBEDA ZA BUDUĆNOST: Melvin Edžim postigao 18 poena i vodio tim do trijumfa!

Objavljeno: 20.11.20 u 21:20

Ekipa iz Crne Gore slavila na gostovanju!

Breša je dočekala Budućnost u Italiji. U pitanju je odložena utakmica 6. kola Evrokupa. Gosti su slavili rezultatom 66:75.

PROČITAJTE JOŠ: NAMA JE UBEDLJIVO NAJTEŽE: Reprezentativac Srbije otvorio dušu nakon neuspeha ‘orlova’ u kvalifikacijama za EURO!

Tim iz Podgorice sada ima četiri pobede i tri poraza, nalazi se na trećem mestu na tabeli. Italijanima ne ide najbolje i nalaze se na začelju tabele.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Melvin Edžim sa 18 poena, osam skokova i jednom asistencijom. Pratio ga je Džastin Kobs sa 16 poena i dva uspešna dodavanja. Nikola Ivanović je meč završio sa 15 poena, tri uhvaćene lopte i pet asistencija.

PROČITAJTE JOŠ: SALE ĐORĐEVIĆ I EKIPA PONOVO TRIJUMFOVALI: Vims predvodio Virtus!

U ekipi iz Italije istakao se Kraford sa 15 poena, pet uhvaćenih lopti i tri asistencije. Srpski košarkaš Dušan Ristić je ponovo odigrao dobru partiju. Centar je postigao 10 poena i dodao po jedan skok i asistenciju.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter